XS
SM
MD
LG

Počeo plej-of IHL lige – Zvezda ubedljiva protiv Voše

Plej-of regionalne IHL lige je počeo, a u prvom četvrtfinalnm meču srpskih predstavnika nije bilo iznenađenja. Favorizovani hokejaši Crvene zvezde, koji su u ligaškom delu ubedljivo osvojili prvo mesto, slavili su protiv Novosađana rezultatom 7:1 (1:0, 5:0, 1.1).

Crveno-beli su poveli u 14. minutu golom Vjačeslava Čegrintseva koji je na pravi način iskoristio igrača više i činjenicu da je samo tridesetak sekundi ranije isključen Nikolić. Izabranici trenerea Crvene zvezde Jovice rusa furiozno su odigrali drugu četvrtinu, u razmaku od samo sedam minuta postigi su čak pet golova i tako posle samo pola sata igre praktično rešili pitanje pobednika. U intervalu od od 23. do 30 minuta u strelce su se upisali Pavel Popravka, na asistenciju Dragovića, potom Andrej Cvik dva puuta i Marko Brkušanin (sve to na asistencije Đumića), a onda je mrežu zatresao i Mirko Đumić.

U 45. minutu Čegrintsev je ponovo bio strelac, posle odličnih dodavanja Brkušanina i Anića, za ubedljivo vođstvo 7:0, a počasni gol sa Vojvodinu bio je Miloš Babić koji je postavio konačan rezultat. Zvezda je tako povela sa 1-0 u četvrtfinalnoj seriji, a revanš utakmica plej-ofa IHL lige na programu je 6. marta u Novom Sadu.

Izvor: hockeyserbia.com