XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da koristi Tifo Club mrežu morate se registrovati.

Miroslav Đorđević je postavio link
0 0 pre 10 sati
Saša Šarbane Ub je kreirao novo takmičenje
Međuopštinska liga Kolubara - grupa Istok
0 0 juče
Lelke je kreirao novo takmičenje
Srpska liga Beograd
0 0 juče
Zarko Arsić je postavio novu vest
Župa počela pripreme za takmičenje u Zoni ,,Zapad".

Fudbaleri Župe su počeli pripreme za prvenstvo u Zoni,,Zapad " .Novi sef stručnog štaba je Miodrag Jovanović. Župa je sa čuvala kostur tima od prošle sezone si su doveli nekoliko pojacanja , Ivan Vuletić, Nikola Radović (lkoji su došli iz ekipe Župski Biseri, Filip Kovačević ,Aleksandar Lazarevića su došli iz ekipe  Sloga Dašnica,Ilija Milić je došao iz ekipe Trajala ,Nemanja Nikolićje došao iz ekipe Rubin Donji Stupanj.Takodje prvom timu su priključeni i kadeti : Savić,Sekulović,Knežević,Milićević,Radovanović,Bašić. Župu su napustili nekoliko igrača : Blagojević.Ilija  je prešao u srpskoligasa Trstenik PPT,Marković Ilija je prešao u ekipu Meševa,Todorović Nikola i Milošević Nikola  si presli u ekipu Garevine , Župa je odigrala do sada dve pripremne utakmice  savladali su ekipu Sloge iz Majdeva rezultatom 3:0 i Kopaonik ubedljivo 9:0 . U planu  su da se odigraju još nekoliko pripremnih utakmica od pred početak sezone .

 

Prikaži manje
Fudbaleri Župe su počeli pripreme za prvenstvo u Zoni,,Zapad " .Novi sef stručnog štaba je Miodrag Jovanović. Župa je sa čuvala kostur tima od prošle sezone si su doveli nekoliko pojacanja , Ivan Vuletić, Nikola Radović (lkoji su došli iz ekipe Župski Biseri, Filip Kovačević ,Aleksandar Lazarevića su došli iz ekipe  Sloga Dašnica,Ilija Milić je došao iz ekipe Trajala ,Nemanja Nikolićje došao iz...
Prikaži sve
0 0 juče
Zarko Arsić je postavio novu vest
Kopaonik izgubio u pripremnih utakmici od Župe.

Kopaonik  0  (0)

Župa          9  (5)


Brus - Gradski Stadion. Gledalaca : 100 .Sudija: Marković Lazar (Aleksandrovac).Strelci Vuletic 6, Ivanović ,10,13.21, Milić , Lazarević , Radović (dva puta).


Kopaonik: Jovanović, Živanović,Burgic,N.Knežević, N.Vidojević,N.Vidojević, N.Vuletic,Čaloveić,Mihajlivić, Radosavljević,Matić. 


Župa: Blagojević, Cvetić,Stepić,L. Kovačević, Stepić,Ćirić,Ugrinić,Radovanović,Milić,Vuletić,Ivanović.Igrali su jos: N.Radović , F.Kovačević ,Savić, N.Nikolić , Ignjatović,Đorđević,Sekulović,Bašić,Milićević,S.Knežević ,Lazarević,Bogdanović,Gašić. 
I ako nisu počeli pripreme i pored teske finansijske   situacije Kopaonik je odigrao pripremnu  utakmicu sa ekipom Župe. Župski zonas je bio bolji i slavio ubedljivim rezultatom 0:9.Prvu šansu su imao Kopaonik u 3 minutu kada sa desne strane odlično centrira Radosavljević a Marko Vidojević  sa samo nekoliko metara sutira glavom a golman župe sjajno interveniše. U 6 minutu povela je Župa  a strelac je bio Vuletić. Župa je povećala prednost preko Ivanovića  koje se triput upisao u strelce u 10,13,21, a do kraja poluvremena Milić je postigao gol za 0:5. U drugom poluvremenu u strelce su se upisali i Lazarević, Milićević,Radović dva puta .Pred kraj imao je kopaonik još jednu šansu ali je Živanovic pogadja prečku.   

Prikaži manje
Kopaonik  0  (0) Župa          9  (5) Brus - Gradski Stadion. Gledalaca : 100 .Sudija: Marković Lazar (Aleksandrovac).Strelci Vuletic 6, Ivanović ,10,13.21, Milić , Lazarević , Radović (dva puta). Kopaonik: Jovanović, Živanović,Burgic,N.Knežević, N.Vidojević,N.Vidojević, N.Vuletic,Čaloveić,Mihajlivić, Radosavljević,Matić.  Župa: Blagojević, Cvetić,Stepić,L. Kovačević,...
Prikaži sve
0 0 juče
PFS Subotica je kreirao novo takmičenje
PFL Subotica
0 0 juče
Andrija95 je kreirao novo takmičenje
Druga rasinska okružna liga
0 0 juče
PFL Sombor je kreirao novo takmičenje
MFL Sombor 1. razred
0 0 juče
Stefan Branežac je kreirao novo takmičenje
Sremska liga
0 0 prekjuče
getnewrevv je postavio link
0 0 prekjuče