XS
SM
MD
LG

Pritisak iz Kranja – predigra finala

Finale IHL takmičenja nije još ni počelo, ali predigre iz Kranja jesu.

Naime, rukovodstvo Triglava je svesno da i ove sezone Slovenci mogu da ostanu bez trofeja u IHL takmičenju, pa su već počeli sa pritiscima na Crvenu zvezdu. Naime, rukovodstvo crveno-belih zamolilo je kolege z Kranja da se prva utakmica ove dve ekipe odigra 1. aprila (ponedeljak) u Beogradu, jer ledena hala Pionir do tada nije slobodna. Ipak, po saznanjima koje imamo, rukovdstvo Trigalava odbilo je ovu mogućnost i insistira da se meč odigra 30. marta, a tada je jedina moguća opcija novosadski SPENS. Rukovodstvo Crvene zvezde će pokušati da preduzme još neke korake, ali koliko smo obavešteni postoji sumnja da će oni uroditi plodom.

Šta je cilj Triglava?

Očito gosti iz Kranja veruju da će crveno-beli imati mnogo bolju podršku u samom finalu, nego što su je imali tokom cele sezone, a i verovatno žele da ovim pomeranjem naprave pritisak Zvezdinim hokejašima koji su ipak navikli na svoju dvoranu i njoj se mnogo bolje snalaze. U svakom slučaju, pošto se radi o prvoj utakmici, gosti iz Kranja pokušavaju ovim da naprave pritisak i time dođu do mogućeg brejka koji bi im omogućio da već u sledećoj utakmici, pred svojim gladaocima, osvoje titulu regionalnog prvaka.

Šta god da se desi, najvažnije je da četa Jovice Rusa zadrži pishološku stabilnost i ne dozvoli da ih ova predigra Trigava poremeti. Zvezda je bolja i kvalitetnija od ekipe iz Kranja i to je ove sezone pokazala. Sada je potrebno da zada poslednji udarac i napokon se domogne toliko željenog trofeja.

Izvor: czbgtv.com