XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Radnički izgubio od imenjaka iz Sombora

04.09.2021 ZRKlik

Fudbaleri Radničkog, u okviru 4. kola Srpske lige "Vojvodina", ugostili su imenjake iz Sombora koji su odneli sva tri boda sa "Skrobare" pobedivši rezultatom 1:2.

 

U 10. minutu iskusni Šveljo glavom  dodaje do Kovačevića koji preciznim šutem sa ivice šesnaesterca pogađa za vođstvo gostiju od 0:1. Jovanović u 16. minutu krade loptu na sredini terena, povlači je do šesnaesterca, golman gostiju Tojzan istrčava, novajlija u redovima crveno-crnih šalje loptu iza leđa golmanu , ali na sreću gostiju  lopta pogađa stativu.

Šveljo u 20. minutu upućuje šut, ali golamn domaćih Bačko dobro interveniše. Čigoja u 36. minutu pronalazi Gajilovića koji šutira desno iskosa, ali golman Tejzan sigurno interveniše i odbija loptu.

Na samom startu drugog poluvremena Gajilović  pronalazi Jovanovića, koji odlično prima loptu, upućuje šut, ali golman Tojzan sigurno interveniše. U 61. minutu Gajilović asistira za Krstinića na drugoj stativi koji glavom pogađa za 1:1. Minut kasnije identična situacija, ali nakon šuta Krstinića petom, lopta prolazi tik pored stative.

Despotović u 77. minutu pronalazi Milisavljevića koji šutira glavom, ali nakon odlične reakcije golmana Bačka rezultat ostaje nepromenjen. Šveljo u 79. minutu na drugoj stativi  pronalazi Despotovića koji uklizava i pogađa za 1:2. Raspoloženi Šveljo u 90. minutu dodaje do Mirkova koji desno iskosa snažno šutira, ali mladi Bačko brani.

Glavni sudija Tanović Srđan, iz Subotice, u poslednjim trenucima meča daje drugi žuti za kapitena Krstinića, a potom iz igre isključuje i Runjevca. Imenjaci iz Sombora odnose ceo plen i prva tri boda u prvenstvu.

Radnički Zrenjanin: Bačko, Ćušić, Jovanov, Krstinić, Runjevac, Jovanović, Čigoja, Gajilović, Bačvanski, Vulić i Kovačević. Zamenici igrača: Nosalj, Sarić, Mešović i Vujović.

Radnički 1912: Tojzan, Tomić, Šveljo, Avdić, Mirkov, Kovačević, Spasić, Đurđev, Vasiljević, Despotović, Goronjić. Zamenici igrača: Pehilj, Jovanović, Dučić, Leđanac, Drvar, Juhić i Milisavljević.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Radnički (Zr) Radnički 1912