XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Deveti remi plavo-belih za kraj polusezone
20.11.2022 OFK Beograd

Devetim remijem završena je jesenja polusezona za OFK Beograd. Nakon velike borbe i četiri viđena pogotka Ofkovci su odigrali nerešeno u Borči. BSK Borča - OFK Beograd 2-2 (1-1).

 

Po prohladnom, ali prijatnom vremenu za igru, uz veliku podršku Plave unije, Romantičari su nastupili odlučno, mada nismo videli previše izglednih šansi. 

Već u prvom minutu dolazimo do vođstva preko Bajića. Domaći se konsoliduju i već u 13. minutu poravnavaju rezultat preko Rančića.

Drugo poluvreme je slično kao i prvi period igre. Viđeno je još dva pogotka, po jedan u svakoj mreži. Domaći uspevaju da skroz preokrenu rezultat u svoju kotist kada je Stanić u 51. minutu postigao gol. Samo tri minuta kasnije viđamo najlepši momenat na utakmici. Slobodan udarac sa dvadesetak metara izveo je Jovanović i milimetarski preciznim i jakim udarcem trese mrežu Borčanaca. 

Do kraja meča viđamo još po koju priliku i veliku borbu na terenu, trener Borče uspeva da isprovocira Jankovića, a sudija obojici pokazuje put ka svlačionici. 

Sledi nam pauza od oko tri i po meseca, a u prvom prolećnom kolu plavo-beli gostuju u Dobanovcima. 

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd BSK Borča OFK Beograd