XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Šarić sa dva pogotka doneo pobedu Torlaku

Radost fudbalera Torlaka posle drugog pogotka; foto M. Đorić

Sigurna pobeda Torlaka, koja je mogla biti izražena i većom razlikom. Fudbaleri srpskoligaÅ”a iz Kumodraža iskoristili su poraz Zvezdare i izjednačili se sa ā€žbulkamaā€œ na vrhu tabele.

Početak utakmice obeležio je prvi sporni detalj, golman Borca Milovanović sapleo je Vukovića u prodoru, sudija Okanović pokazao je da se igra nastavi. Udarac Jovanovića u sedmom minutu čuvar mreže Lazarevčana odbio je u korner, u nastavku akcije Å arić je doveo Torlak u vođstvo, udarcem iz Å”esnaesterca. Usledio je odličan napad Kumodražana po levom boku, uz idealan centarÅ”ut Rakonjca i drugi pogodak sjajnog strelca Å arića. Gosti su se oslobodili pritiska i počeli da stvaraju akcije, ali bez ozbiljnijih Å”ansi. U 43. minutu drugi sporni slučaj, Đuketić je sa obe ruke oborio Jankovića u Å”esnaestercu, sudija Okanović ponovo nije pokazao na penal za Torlak. U kontranapadu, Lazić je matirao odbranu domaćina i smanjio rezultat. Usledili su protesti Kumodražana, sa žutim kartonom Vukoviću, uz par dužih prekida zbog guranja većine igrača oba tima.

Torlak je u drugom poluvremenu propustio nekoliko odličnih Å”ansi za ubedljiviju pobedu. Pred golom Borca nisu se proslavili Å arić, Vuković i posebno Janković, dok je Å”toper Čvorić pogodio prečku posle kornera u 68. minutu.

U sledećem kolu, u nedelju od 10 časova, Borac u Lazarevcu dočekuje Radničkog iz Obrenovca, Torlak istog dana od 13 časova gostuje Zvezdari u derbiju jeseni.

TORLAK - BORAC (LAZAREVAC) 2:1 (2:1)

STADION: SC FSB na Adi Ciganliji. GLEDALACA: 150. SUDIJA: Jovan Okanović. POMOĆNICI: Aleksa Bigović i MiloÅ” Hajdukveljković. STRELCI: Å arić u 8. i 18. za Torlak, Lazić u 43. minutu za Borac. ŽUTI KARTONI: Jeremić, Vuković, Jovanović (Torlak), Lazić (Borac).

TORLAK: Å efik, Jovanović (od 71. GrubiÅ”ić), Rakonjac, Hebilji (od 57. Malić), Jeremić, Čvorić, Janković, ToÅ”ković (od 85. M. Jovančić), Å arić (od 71. Stegnjaja), Vuković, Pajković.

BORAC: Milovanović, Å akić, Stojiljković, Obradović (od 82. M. Stojanović), StoÅ”ković, Đuketić, D. Stojanović (od 71. Stanković), Srećković (od 78. Stanojević), Stevanović, I. Stojanović, Lazić.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Torlak Borac