XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Ubedljivi "Romantičari"
03.10.2021 OFK Beograd

Ofkovci su se vratili na pobednički kolosek. Nakon minimalnog poraza u prethodnom kolu protiv BASK-a, Romantičari su ponovo obradovali svoje navijače ubedljivim trijumfom i vratili se u vrh tabele. Savladana je ekipa lazarevačkog Borca rezultatom 4-1 (2-0).

Beograd je tokom cele utakmice diktirao tempo i imao masu dobrih akcija i šansi, a okvir protivničkog gola se zatresao toliko puta da smo mogli da postignemo celo tuce golova. U prvom poluvremenu postigli smo dva pogotka. Strelci su bili iskusni, Pavićević i Jovanović koji su pogotke postigli udarcima glavom.

Tek što je počeo drugi period igre, Ugrica postiže dva pogotka. Mrežu protivnika je zatresao u 48. i 50. minutu. Gosti su uspeli da postignu počasni pogodak sa "bele tačke" kada je sudija Božović dosudio penal nakon što je lopta pogodila mladog Popovića u ruku. Najbolji pojedinac u dresu Lazarevčana bio je golman Grčić koji je svoj tim spasao još ubedljivijeg poraza.

Narednu nedelju će obeležiti dueli sa starim gradskim rivalom, FK Zemun. Prvo se igra meč u okviru Kupa Beograda koji je na programu u sredu od 14:30h, a naredne subote od 15:00h igramo prvenstveni susret. Oba meča igraju se u Zemunu.

 

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd OFK Beograd Borac