XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Sloboda osvojila Požarevac

Ubedljivu pobedu ostvarili su fudbaleri Slobode danas u Požarevcu protiv ekipe Mladog Radnika u okviru 20. kola Srpske lige Zapad. Crveno-crni su na ovoj utakmici brojali do 5, i ovo je prvi put posle sedamdeset godina da su ostvarili pobedu u gostima sa više od pet golova razlike.

 

Prvo poluvreme je završeno sa minimalnom prednošću ekipe iz Užica zahvaljujući sigurnosti Gajića sa bele tačke. Drugo poluvreme donosi pravu goleadu "Rosonera" a Gajić utakmicu završava za het-trikom. Pored njega, domaćin je postigao jedan autogol a precizan je bio i Filip Arsenijević.

Fudbaleri Slobode su danas odigrali odličnu utakmicu, nadmudrili su protivnika u svim segmentima igra i zasluženo slavili. Sloboda je na dve utakmice ove sezone postigla 7 golova protiv ekipe Mladog radnika 1926. Sjajan debi na klupi Slobode imao je danas Vladan Vićević, velika igračka legenda kluba kraj Đetinje.

Sloboda je meč igrala u sastavu: Đoković, Marjanović, Đ. Glišović, R. Glišović, Tešić, T. Glišović, Milekić, Miličić, Tomić, Gajić, Šušnjar. Igrali su još: Stanić, Arsenijević, Lučić, Borčić i Janković.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Zapad Mladi radnik 1926 GFK Sloboda