XS
SM
MD
LG

Ekipa "Hidromont 013" pobednik Memorijalnog turnira u Trsteniku 2

Memorijalni turnir "Zoran Ivanović" u Trsteniku 2 - foto: D.Ivanović

Završen je sedmodnevni Memorijalni turnir "Zoran Ivanović" u malom fudbalu u Trsteniku 2, svake večeri utakmice je posmatrao veliki broj gledalaca. Pre završnog dela ovog turnira na Spomen česmu jednog od 12 heroja trsteničkog kraja Zorana Ivanovića u ovom naselju, položeni su venci i cveće. Kao i svake godine učinili su to članovi Zoranove porodice, majka, sestra, zet i njihova deca, predsednica opštine Trstenik Milena Turk, predsednik Sportskog saveza Trstenik Vladimir Savić i predstavnici Saveta Mesne zajednice Trstenik 2.

Organizatori su i ove godine bili Mesna zajednica Trstenik 2 i ovdašnji FK "Gradina", dok su veliku podršku i pomoć pružili opština Trstenik i njen Sportski savez. Prema rečima Dalibora Mandžukića predsednika Saveta MZ Trstenik 2 i Raše Lješevića njegovog zanenika, koji su dodelili najboljima nagrade, sve je proteklo bez problema.

Ekipa "Hidromont 013" bila je najbolja na turniru bez ijednog poraza a njen igrač i kapiten Lazar Pavlović bio je najbolji igrač na turniru i najbolji strelac. Uručene su isto tako i zahvalnice brojnim donatorima i sponzorima. Dalibor Mandžukić se ovom prilikom zahvalio svim učesnicima, opštinskim funkcionerima, članovima porodice Ivanović, donatorima i sponzorima, koji su dali veliki doprinos uspešnoj organizaciji turnira, koji je trajao sedam dana, takmičilo se 50 ekipa u pet kategorija na igralištu za male sportove u OŠ "Sveti Sava" u Trsteniku 2.