XS
SM
MD
LG

Tomislav Sivić: Utakmice sa Inđijom su diplomski, koji se mora položiti

Trener Tomislav Sivić - foto: B.Stojkovski

Železničar ulazi u baraž utakmice sa Inđijom kao blagi favorit. Zahvaljujući se na čestitkama trener Tomislav Sivić je na današnjoj koferenciji za štampu rekao:

- Od nemogućeg došli smo do mogućeg. Od tri nemogućeg, od teškog, težeg, najteže, mi smo ovo najteže položili. Od pet utakmica nismo imali pravo na kiks, ni jedan. Ovo je bila daleko najteža misija, mi smo od pet kliničkih smrti dali impuls životu. Za Inđiju me vežu loše uspomene, izvinjavam se jer sam jedan dan bio sa ekipom i dali su nam četiri gola u Inđiji. Imam strašnu želju da se revanširamo, da rezultatske stvari vratimo na svoje mesto, naravno kroz rezultat.

Železničar zaslužuje Super ligu, tu nema dileme. To su naši sportski prijatelji, imaju pismenu ekipu, igraju dobar, fin i dopadljiv fudbal, i trenera koji u kontinuitetu tri godine radi sa ekipom. Pokazali smo najbolji karakter kada je trebalo i ukoliko budemo pokazali sto odsto, ispoljili karakter, da možemo izaći kao pobednici. Ove dve utakmice su diplomski koji moramo položiti sa najvišom ocenom. Imamo određenih kadrovskih problema i dosta povređenih igrača iz prethodnog perioda. Nikad nisam kukao, neću moći da računam na 6-7 povređenih igrača. Tu su oni koji su spremni i dobro informisani šta treba da rade na terenu - poručio je iskusni stručnjak.