XS
SM
MD
LG

Zvezda stiže u nevreme u Inđiju

- Kad se sve skupi u jednu utakmicu, sve ono loše, uz veliki broj individualnih grešaka, pada koncentracije, poraz je logičan sled - kaže u kratkom osvrtu na visok poraz Inđije od Rada trenet Nebojša Jandrić. Izvučene su pouke iz neuspeha na Banjici i "zeleno-beli" su okrenuti sutrašnjem meču šesnaestine finala Kupa protiv Crvene zvezde, i prevashodno prvenstvenom derbiju sa Javor Matisom u ponedeljak.

- Šta da kažem a da se ne ponavljam kad je Zvezda u putanju. Šampion nam dolazi u nevreme, u zgusnutom rasporedu igranja sreda - nedelja. Iza nas je veliki broj utakmica, mnogo toga je prošlo, i očekuje nas završnica prvenstva. Veću važnost za nas ima duel sa Ivanjičanima, tako da ćemo sutra kombinovati sastav. Pokušaću da rasporedim minutažu i energiju kako bi sačuvali bitne igrače za ponedeljak. Kroz meč sa Zvezdom treba da vidimo koliko smo kadri da se nosimo sa vrhunskim superligašem, uz ispoljene vrline i mane. Biće to prilika da se uverimo ko može od igrača da zadovoljiti stroge prohteve elitnog ranga, koliki imamo potencijal i kvalitet, mada je rano za takve priče - navodi Jandrić koji će se u razmaku od godinu dana ponovo sastati u kupu sa crveno-belima (prošle jeseni vodio je IMT-e).

Zvezda neće potceniti lidera Prve lige i prema navodima iz Ljutice Bogdana stižu u najjačem sasravu. Internacionalci su se vratili tako da će Stanković imati na raspolaganju Dragovića, Bena (postigao dva gola za reprezentaciju Komora), Kanga, uz već standardnog Ivanića, Kataija, Pavkova i ostale. Jedino će biti odsutni golman Borjan i Degenek...