XS
SM
MD
LG

Takmičenje u prijatnom ambijentu kafea ‚‚Raj''

Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom u Trsteniku

Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom u Trsteniku, po prvi put ove godine, organizovao je takmičenje u visećem kuglanju.

U ovoj disciplini mogu učestvovati sve osobe sa invaliditetom, bez obzira na stepen i vrstu invalidnosti.Viseća kugla je okačena o kanap na konstrukciju i laganim puštanjem kugle, cilj je obaranje čunjeva u povratku kugle a ne direktnim gađanjem.

- Veoma je zanimljivo svima pa i deci, pa planiramo i promociju visećeg kuglanja u Trsteniku. Ovoga puta na ovom takmičenju dodeljene su diplome i medalje za osvojena prva tri mesta. Prvo mesto osvojila je Dragana Knićanin, diplomu, medalju i pehar. Svim učesnicima koji nisu osvojili medalje uručene su počasne diplome za učešće na ovom takmičenju. Veliku zahvalnost dugujemo mladom preduzetniku Jovanu Živkoviću, koji je konstruisao i napravio viseću kuglu i bio je naš donator. Takmičenje je održano u prijatnom ambijentu kafea ’’Raj’’, kojima se isto tako zahvaljujemo kao donatorima udruženja’’, kaže Anđelina Trifić predsednica Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom u Trsteniku.