XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 12.02. do 18.02. 2018.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Koncentrišite se na to kakve su vam mogućnosti za postizanje sportskih rezutata. Uspeha tokom ove sedmice možete imati kroz brzinu i brze poteze na sportskom terenu, mada biće i onih horoskopskih Ovnova koji će se baviti samo planiranjem. Uspeh u danima tokom sedmice horoskopski Ovnovi  mogu ostvariti logikom u sportskim disciplinama koje podrazumevaju poteze na osnovu logičnih razmišljanja. 

U danima tokom ove sedmice najbolje se snalazite kao napadači, mada biće i onih horoskopskih Bikova koji će biti uspesni i dobri u odbrambenim stavovima. Kroz ekipne sportske aktivnosti ne ograničavajte sebe i nastupajte samostalno. Bićete zapaženi i istaknuti rezultatima u sportu kojim se bavite. Tamo gde se bude tražila brzina biće to vaša startna pozicija. Izbegavajte situacije ispravljanja tuđih grešaka, sukobljavanja i čuvajte se sitnih povreda .
  

Odlični možete biti i u odbojci i rukometu. U danima tokom i ove sedmice zahvaljujući brzini refleksa postižete rezultate u brzim akcijama i iznenadnim napadima. Pružiće vam se povoljna sportska mogućnost i bićete inspirisani da napravite promenu na duže vreme. Do izražaja može doći taktika, pregovori, dobra procena i odlučujuća uloga.
   

Obraćajte pažnju na prisutne učesnike, sagovornike i koristite svoje postignute rezultate kao pokriće. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao korisnu društvenu okolnost a manje kao dokazivanja sportskim rezultatima. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje horoskopske Rakove očekuje uspeh.

Sportske saradnje takođe mogu biti aktivne u danima tokom ove sedmice. Posvetite se više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv.

Budite spremni na promene jer ćete u danima tokom sedmice dobijati ponude koje će vam odgovarati i koje ne bi trebalo da propustite. Horoskopske Device u ulozi kapitena, sportskog trenera, menadžera ostvariće značajni uspeh. Posvetite se sportu koji bi mogao da vam donese dobru mogućnost posebno u okviru privatnog kluba. Od sportskih ponuda u danima tokom ove sedmice možete očekivati značajan uspeh. 

Zadržite samopouzdanje i optimizam kao svoju glavnu orijentaciju. Sportski ste veoma aktivni i ostvarujete u danima tokom sedmice što se od vas očekuje. Na neki način ovo mogu biti dani značajnih planiranja i iščekivanja. Možete očekivati značajnu promenu koja može značiti da ćete biti u mogućnosti da sebi obezbedite bolji sportski standard.
                                                                                         
O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti.

Promene kojima se budete bavili neće vam oduzimati mnogo vremena a poboljšaće rezultate. Pored pojedinih ograničenja, mogućih zastoja u danima tokom ove sedmice horoskopski Strelčevi biće sa uspešnim rezultatom. Ovo je vaša sedmica i dani vaših sportskih ostvarenja. Pokazaće se da su vaši rezultati korisni i za osobe iz vašeg sportskog okruženja.

Tamo gde se bude tražila brzina biće to vaša startna pozicija. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni sportsku sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti. Možete biti uspešni i u sportskom ribolovu.
Neke horoskopske Vodolije mogu se usmeriti ka poslovnim sportskim disciplinama. Možete biti malo manjeg  interesovanja za redovne sportske aktivnosti. Odmor od sporta kojim se već duže ili neko vreme bavite bi vam prijao. U danima tokom ove sedmice delovaćete promišljeno i svaki svoj budući sportski potez pažljivo ćete planirati. 
Posvetite se malo više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv. Čuvajte se verbalnih napada i sitnih povreda.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović