XS
SM
MD
LG

Godišnji sportski horoskop za 2022. godinu

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!

Da bi sport postao glavni motiv potrebno je da pozicija Marsa aktivira sportske ambicije. sport je takmičenje, a za svako takmičenje bilo ono pojedinačno, ekipno ili timsko potrebna je pozicija Merkura. Simbol treniranja, posvećenosti, verovanja, žrtvovanja, kao i borbe sa direktnim protivnikom zabeleženo je pozicijom Plutona. Za svaki uspeh ili neuspeh u sportu potrebno je nesebično davanje a simbol nesebičnog davanja u vidu sportskih mogućnosti donosi Neptun. Kako su vam raspoređene mogućnosti po horoskopskim znacima posmatrano iz ugla astrologije

2022. godina će podjednako svakom horoskopskom znaku pokrenuti određena sportska dešavanja. Svakome prema poziciji već pomenutih zvezda u ličnom horoskopu. Tokom 2022. godine sportisti mogu očekivati mnogo više takmičenja ali i direktnih akcija, sopstvene impusivnosti, naglih promena i neočekivanih odluka...


Sportski ste veoma aktivni i imate mogućnost da ostvarite što se od vas očekuje. Na neki način pred vama je period značajnih planiranja i iščekivanja. Možete očekivati značajnu promenu koja može značiti da ćete biti u mogućnosti da sebi obezbedite bolji sportski standard. Zadržite samopouzdanje i optimizam kao svoju glavnu orijentaciju.


Trebalo bi prilagoditi svoje planove postojećim uslovima u sportskom okruženju. Promene kojima se budete bavili neće vam oduzimati mnogo vremena a poboljšaće rezultate. Pored pojedinih ograničenja, mogućih zastoja u danima pred vama horoskopski Bikovi biće sa uspešnim rezultatom. Ovo je godina vaših sportskih ostvarenja. Pokazaće se da su vaši rezultati korisni i za osobe iz vašeg sportskog okruženja.


Možete očekivati sportsko unapređenje. Sportske saradnje takođe mogu biti aktivne. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Blizance očekuje uspeh. Sportski timovi sastavljeni tokom ove godine imaće predispozicije ka polju inostranstva. Rasporedite startne pozicije po kategorijama važnosti. Bićete odgovorni i nećete dozvoljati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportske aktivnosti.


Pružiće vam se povoljna sportska mogućnost i bićete inspirisani da napravite promenu na duže vreme. Do izražaja može doći taktika, pregovori, dobra procena i odlučujuća uloga. Bićete aktivni više u komunikaciji a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike, sagovornike i koristite svoje postignute rezultate kao pokriće. Sport ćete u godini pred vama doživljavati kao korisnu društvenu okolnost i kao dokazivanja sportskim rezultatima.


Uspeh u danima tokom ove godine horoskopski Lavovi mogu ostvariti u ekipnim sportskim disciplnama koje podrazumevaju skok. Odlični možete biti i u košarci i odbojci ali i u svim sportskim okolnostima koje podrazumevaju skok. Sticanje mogućnosti za promenu sportskog kluba u periodu pred vama postoje. Zahvaljujući brzini i refleksu postižete rezultate u brzim akcijama i iznenadnim napadima. Očekujte ulogu kapitena.


Možete imati dosta značajnih susreta sa onima koji su sa vama nameravali sportsku saradnju. Delovaćete veoma odgovorno i nećete dozvoljati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportski ritam. Kao što uvek radite tako ćete i ove godine rasporediti startne pozicije po kategorijama važnosti. Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Device očekuje uspeh. Fudbalski timovi sastavljeni tokom ove godine imaće predispozicije ka polju inostranstva.


Pred vama su dani u kojima možete imati sportsko unapređenje. Sportske saradnje mogu biti aktivne u periodu pred vama. Posvetite se više sportskoj disciplini glavnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše desne strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv.


Budite spremni na promene jer ćete u danima pred vama dobijati ponude koje će vam odgovarati i koje ne bi trebalo da propustite. Horoskopske Škorpije u ulozi kapitena, sportskog trenera, menadžera ostvariće značajne uspehe tokom ove godine. Posvetite se sportu koji bi mogao da vam donese dobre mogućnost posebno u okviru privatnog kluba. Od sportskih ponuda koje dolaze u periodu pred vama možete očekivati značajan uspeh.


O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja. Mogli bi ste u nekom od dana pred vama pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi sa dobrim rezultatima će biti tokom ove godine. Možete biti uspešni i u sportskom ribolovu.


Ako su neki od vaših planova promena sportskog kluba mogućnosti tokom ove godine postoje.Tamo gde se bude tražila brzina biće to vaša startna pozicija. Posvetite se malo više sportskoj disciplini u kojoj možete pokazati sposobnost koncentracije. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Biće to dobra prilika da osvojite pažnju osoba koje do sada nisu izražavale veliko interesovanje za vaše sportske sposobnosti.


Vreme je da menjate neke sporske navike. Neke horoskopske Vodolije mogu se usmeriti ka skijaškim disciplinama. Možete biti malo manjeg interesovanja za redovne sportske aktivnosti. Odmor od sporta kojim se već duže ili neko vreme bavite bi vam prijao. U periodu pred vama delovaćete promišljeno i svaki svoj budući sportski potez pažljivo ćete planirati.


Razmislite još jednom pre donošenja odluka. Rezultate ćete ostvarivati po postojećem dogovoru članova sportskog tima. U pojedinim trenutcima moraćete da delujete po nečijim instrukcijama iako mislite da imate bolje rešenje. Neke horoskopske Ribe prepustiće nekom drugom isticanje, neki će se povući iz sportskih aktivnosti a biće i onih koji će na terenu zaigrati kao rezervni igrači. Čuvajte se verbalnih napada i sitnih povreda.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Astrološke novosti

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović