XS
SM
MD
LG

Eurosport i Peter Sagan u zajedničkoj kampanji za Tur de Frans

Vozač tima Bora – Hansgroe odgovaraće na pitanja fanova tokom Tur de Fransa preko Eurosportovih kanala i digitalnih platformi

Da li želite da postavite pitanje svetskom šampionu u biciklizmu tokom održavanja najpoznatijeg biciklističkog događaja?

Saradnja Eurosporta sa biciklističkim šampionom Peterom Saganom omogućiće ljubiteljima ovog sporta da uživaju u dodatnom eksluzivnom sadržaju tokom ovogodišnjeg Tur de Fransa.

Peter Sagan, koji će na ovogodišnjem Turu biti član Bora – Hansgroe tima, odgovaraće na pitanja fanova svakog dana u toku prenosa Tur de Fransa na Eurosportu. Peter će birati i odgovarati na najzanimljivija pitanja gledalaca koja budu pristigla na društvene mreže sa haštagom #AskSagan.

Osim što će biti u mogućnosti da prate odgovore Petera Sagana na kanalima Eurosporta, koji ove godine prenosi svaki minut Tura uživo, fanovi će biti u prilici da prate kampanju i putem haštaga #AskSagan na sajtu Eurosport.com, na fejsbuk, tviter i instagram stranicama Eurosporta, kao i preko Peterovih privatnih naloga na fejsbuku i tviteru.

Sagan je do sada pet puta učestvovao na Tur de Fransu, svaki put je sakupio najviše poena i on je jedini vozač u istoriji kome je ovo pošlo za rukom. Peter će ove godine prvi put učestvovati na Tur de Fransu kao član Bora – Hansgroe tima.

 

Komentarišući ovu inicijativu, Peter Sagan je rekao: “Počastvovan sam saradnjom sa Eurosportom i srećan sam što sam deo projekta koji povezuje fanove i gledaoce biciklizma. Budite kreativni, postavljajte mi pitanja koristeći haštag #AskSagan, a ja ću odgovarati na najzanimljivija svakog dana tokom Tur de Fransa.”

 

Lorans Širker-Motes (Laurence Schirrecker-Mothes), direktor biciklističkog programa na Eurosportu je rekao:

“Peter je najpoznatiji i najharizmatičniji vozač u pelotonu – on zaista prevazilazi sve granice u sportu – počastvovani smo što smo u prilici da sarađujemo sa njim. Zbog njegovog uspeha, stila i specifičnog stava uspeo je da privoli veliki broj fanova širom sveta i mi smo zaista oduševljeni što će naši gledaoci širom Evrope i sveta biti u prilici da mu postavljaju pitanja tokom Tura.”

 

 

Kampanja #AskSagan će početi fejsbuk lajv događajem u četvrtak, 29. juna u Dizeldorfu uoči 104. Tur de Fransa. Za više informacija pratite fejsbuk stranicu Eurosporta kao i naloge Petera Sagana na društvenim mrežama.

 

Ove godine ljubitelji biciklizma širom Evrope imaće priliku da uživaju u dodatnih 25 sati prenosa Tur de Fransa uživo na Eurosportu, a po prvi put gledaocima će biti dostupan svaki minut Tura.

 

 

Prenos Tur de Fransa uživo biće podržan dodatnim opcijama na Eurosport Plejeru.

 

 

 

O kanalu Eurosport

 

Eurosport je kanal u vlasništvu kompanije Discovery koji povezuje fanove i sportiste na najvećim sportskim događajima. Kao novi dom Olimpijskih igara u Evropi, Eurosport će omogućiti vrhunsko iskustvo Igara velikom broju ljudi – povezujući fanove sa njihovim lokalnim herojima. Učvršćujući se kao dom biciklizma, tenisa i zimskih sportova, kanali Eurosport 1 i Eurosport 2, kao i Eurosportnews dosežu do 236 miliona kumulativnih pretplatnika širom 94 zemlje u Evropi, pacifičkoj Aziji, Africi i bliskom Istoku. Eurosport.com je najposećenija internet stranica koja se bavi sportskim vestima, sa 14.5 miliona posetilaca mesečno. Eurosport Player je sveobuhvatna propusnica za najveće događaje, dostupna uvek i svuda u 52 zemlje.

 

Eurosport Events je specijalizovan za organizaciju i promociju međunarodnih sportskih događaja. Više informacija je dostupno na corporate.eurosport.com