XS
SM
MD
LG

Tajger Vuds i GOLFTV najavljuju ekskluzivno, dugoročno i globalno partnerstvo

Kao deo strateškog partnerstva između kompanije Discovery Inc. i PGA Tura, GOLFTV danas je najavio ekskluzivno, višegodišnje partnerstvo  sa Tajgerom Vudsom. Tajger Vuds je osvojio 80 turnira na PGA Turu i osvajač je 14 „velikih” turnira.

 

Od januara 2019. godine globalni striming servis GOLFTV, podržan od strane PGA Tura, sarađivaće sa Tajgerom Vudsom, i na taj način će svim fanovima golfa biti omogućen pristup širokom spektru programa, sadržaja i priča koje će pružiti autentičan i redovan uvid u život, razmišljanja i aktivnosti ikone ovog sporta.

 

GOLFTV će fanovima prikazati Vudsa kakvog do sada nisu imali prilike da vide, uz ekskluzivne snimke njegovih treninga, priprema i života na putu.

 

 „Gledao sam kako kompanija Discovery i Dejvid Zaslav grade globalnu sportsku platformu sa Eurosportom, uz prenos Olimpijskih igra i pokretanje servisa GOLFTV u saradnji sa PGA Turom, i mislim da su oni savršeni partneri koji će nam pomoći da dalje razvijemo ovaj sport. Oni rade na svetskom nivou, razumeju sport i znaju kako da angažuju novu, mlađu i brojnu publiku. Ovo je idealan spoj i uzbuđen sam što ću raditi sa timom Discovery Sports,” rekao je Vuds.

„Dopada mi se vizija GOLFTV servisa i ambicija da on postane glavna destinacija za sve ljubitelje golfa širom sveta.  To što ću sada imati svoju platformu za komunikaciju je rezultat truda i rada mog tima i tima kompanije Discovery. Stvaraćemo sadržaj koji je namenjen svima, bilo da već dugo igrate golf ili ste tek na početku. Sa gledaocima ću podeliti priče i moje uvide na jedan poseban način. Ovo je jako uzbudljiv trenutak za golf i za mene, i zaista je izuzetan osećaj pripadnosti timu koji se zalaže za razvoj ovog sporta. Jedva čekam da podelim svoje iskustvo na servisu GOLFTV” dodao je Vuds.

 

Saradnja između Tajgera Vudsa i servisa GOLFTV gledaocima će doneti:

 

  • Nedeljno emitovanje videa sa praktičnim savetima i instrukcijama kako da poboljšaju svoju igru
  • Ekskluzivni pristup Tajgerovim pripremama
  • Program iza kulisa, pre i posle rundi PGA Tura
  • Jedinstvene i ekskluzivne komentare

 

 

Dejvid Zaslav (David Zaslav), predsednik i izvršni direktor kompanije Discovery, izjavio je: „Srećan sam što mogu da poželim dobrodošlicu Tajgeru u Discovery porodicu i na GOLFTV servis. On je prava zvezda koja se pridružuje sjajnim talentima i brendovima koji čine našu kompaniju. Ono što odlikuje kompaniju Discovery svakako je i kvalitetan pristup pripovedanju i priče koje fanovima prenose stručne osobe kojima oni najviše veruju. Tajger je pravi primer svetskog sportiste i ličnosti koju publika voli i prati, širom sveta. Naše globalno partnerstvo sa Tajgerom savršeno oslikava našu strategiju da sarađujemo samo sa najboljim talentima kako bismo širili globalne medijske platforme, i na taj način ostvarujemo prednosti od internacionalnog prenosa, tehnološke mreže, širimo publiku i razvijamo dugoročne vrednosti.“

 

Aleks Kaplan (Alex Kaplan), predsednik i generalni menadžer za Discovery Golf, rekao je: “Privilegija je raditi sa Tajgerom i ovim putem mu želim dobrodošlicu u GOLFTV tim. Tajger ima jedinstven pristup golfu, veliku mrežu fanova i iskustvo koje će podeliti sa gledaocima. Uzbuđeni smo što smo u mogućnosti da mu ponudimo globalnu platformu putem koje će moći da se izrazi i da našoj publici na više od 200 tržišta i teritorija pruži jedinstveni uvid u to kakav je Tajger na terenu i van njega.

 

Servis GOLFTV je podržan od strane PGA Tura i biće dostupan fanovima od januara 2019*. godine. GOLFTV će fanovima pružiti neverovatno iskustvo zabavnog i informativnog sportskog programa, više od 2.000 sati sadržaja godišnje kao i premijum sadržaj na zahtev. Prenosi uživo uključuju šest turova koji su organizovani pod okriljem PGA Tura kao što su Šampionat igrača (The Players Championship), FedEx kup (FedExCup Playoffs) i Predsednički kup (Presidents Cup).