XS
SM
MD
LG

Bauk sa Kolubare nastavlja pohod

Subotnje septembarsko fudbalsko popodne na ušću Gradca u Kolubaru obeležiče nadmetanje  Valjevaca  i komšija iz Požege. " Bauk sa Kolubare" ima samo jedan cilj, a to je pobeda!

Fudbaleri lidera srpske lige Zapad Budućnost Krušik 2014 žele da u najjjačem sastavu četvrti uzastopni uspeh, i posle avgustovske nastavak i septembarsku pobedničke priče.

Nestvarnu fudbalsku stvarnost i sve lepo a vezano za priču o  probuđenom “Fudbalskom bauku sa Kolubare” ruže nezaobilazni detalji, nažalost u uskoj vezi sa egzistencijom novog kluba i bitisanje pojedinaca u njemu.

Smeshotresna uprava je “jednoglasno” odlučila da se i u subotu 6.septembra  ne naplaćuju ulaznice, što je primer bez presedana u Srbiji.

U trenutku kada su mnogo veći klubovi u finansijskom kolapsu, i gde svaki dinar znači, nema kraja dodvoravanju valjevske vlasti i opozicije (SPS –SNS) suvlalsniku jedne valjevske televizije. “Strah i trepet” za vlast i opoziciju.  “Nepromenljivi” čovek, u zemlji Srbiji, u Valjevu može čak da bude i u dva fudbalska kluba, predsednik.

Iako je zvanično u APR zastupnik FK Krušik, sa novim imenom od 23. jula Budućnost –Krušik 2014, Zlatomir Marković, predsednik Upravnog odbora je čovek identičnog imena I prezimena kao i u FK Budućnost, mesecima u samrtnom ropcu, aktivan samo na papiru, bez ijedne takmičarske ekipe, sa desetinama miliona duga, a voljom imena na papiru, i predhodnika sličnih mogućnosti, i bez svog stadiona u Parku Pećina.

Umesto da trud momaka na terenu i nova pobeda budu nagrađeni makar kupljenom rariretnom ulaznicom, jer se ovako silovit start bilo koje sportske družine retko dešava u Valjevu, uprava ponovo “časti” gratis ulaz, nemuštim objašnjnjem da je nemoguće sprečiti divlje da uđu , tamo gde nedostaje 15-20 metara ograde, oko stadiona Krušik. U stvari ovakav potez je samo alibi za predsednika u neverovatnom sukobu interesa. Čovek sebe nagrađuje besplatnim tv programom, a gledaoce skromnim efektom slike u tv prenosu jednom kamerom, nadmetanja sa stadiona Krušik. Saberi, oduzmi, podeli, pomnoži, Valjevci i Valjevke, poreski obveznici ipak preskupo plaćaju “igre bez granica”gradonačelnika Valjeva, po mnogima već viđenog na izlaznim vratima iz gradske kuće, i nesmenjivog predsednika sa novom “poslednjom šansom”čiji postupci vređaju ljudski inteligenciju.

-Vređa nas podcenjivački odnos prema poslu kojim se bavimo. Samo na našim utakmicama nema prodaje ulaznica. Čujemo da je danas poslednje “čašćavanje” navijača. Ako misle da je lako igrati fudbal, neka izađu umesto nas na teren. Svaki naredni meč je najteži. Danas igramo za sve koji su uticali da Valjevci igraju kao pre 45 godina u jednom klubu. Tada je bio Metalac, a naša generacija ima veliku obavezu da nastavi da pobeđuje i da krči put ka zvezdama kao nekad: Đurica, Vladika -Džons, Žile, Gnjeca, Tekir, Raja, Palenta, Pidon, Parfem, Ciga, Pop…. Moji drugovi i ja ćemo se potruditi da valjevska fudbalska čarolija traje što duže. I zato pozivam sve Valjevce i Valjevke da dođu, da zajednički podelimo sat ipo radosti fudbalske igre, šansi, golova i nove pobede - poruka je kapitena Miloša Raševića.

Goste poštujemo, imaju odličan tim, ali bodove će morati da potraže na drugoj strani –kategoričan je najzaslužniji za novi fudbalski hit ovog leta Srbije – Budućnost Krušik 2014, trener Slaviša Božičić.

 

Valjevci, baš žedni pobeda 

                                                                                  PRIJATELJ  SVETA SPORTA  

   AUTO CENTAR   BUCA VALJEVO

   NUDI NAJKVALITETNIJI I NAJJEFTINIJI AUTO GAS

ZA VOZILA I DOMAĆINSTVA

      NA ŠABAČKOM PUTU - NON STOP

    NAJVEĆI IZBOR AKUMULATORA SVETSKIH MARKI 

U KNEZ MIHAILOVOJ 1 -STARI GRAD - I NA ŠABAČKOM PUTU

  NAJPOVOLJNIJA PONUDA  POLOVNIH AUTOMOBILA

       AUTO CENTAR   BUCA  VALJEVO

    ŠABAČKI PUT BB  TEL: 014-287-400 I 064 – 232-85-71

    KNEZA MIHAILA 1 TEL: 060-330-14-03