XS
SM
MD
LG

U Valjevu danas kreće Slajsov fjučers

Na tenskim terenima Slajsa u Valjevu danas u 10 sati počinje prvi   medjunarodni seniorski turnir fjučers kategorije.

U konkurenciji 48 igrača su teniseri iz evropskih zemalja, ali i sa ostalih kontinenata, Azije, Amerike,i Australije. Prvi nosilac tunira je treći junior sveta  2013.Laslo Đere, a za pobednički pehar i vrednu nagradu iz fonda od 10.000 evra boriće se srpski mladi teniski lavovi prevođeni Mikijem Jankovićem i Darkom Katićem.

-Ideja je da promovišemo preko tenisa grad Valjevo   i naš klub  Slajs-poruka je  vlasnik Slajsa Draje Ilića, koji je sa svojim prijateljima u terene i infratsrukturu na prostoru od skoro  jednog hektara uložio već 400.000 evra.

TK Slajs je počeo sa radom 1.juna 2012. Raspolaže sa četiri zemljana terena, jedan sa Ju es open podlogom, zidom za tenis, i terenom sa tvrdom podlogom u zatvorenom prostoru - hali. Klub okuplja više od 30 članova, a  treneri su Ivan Obradović  i Vlada Ćosić.

Milan  Nešovanović direktor turnira je potvdio da je  fjučers „Slajsa“ izazvao veliko interesovanje, samim tim što se za učešće prijavilo preklo 300 igrača. Po završetku kvalifikacija i jučerašnjeg žreba  u 10 sati počinju  prvi mečevi. Finale je zakazano za nedelju 28.jul. Ulaz za gledaoce je besplatan.

Kreće fjučers valjevskog "Slajsa"

Tereni TK "Slajs" u Valjevu

Izlazak na svetsku scenu TK "Slajs"