XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Novi poraz Gradištanaca
15.04.2024 V. Jankov

Foto: FK Vojvodina

Lako bodovi odlaze iz Bačkog Gradišta i to je razlog što padaju sve niže na tabeli. Ne može se zameriti na želji domaćim fudbalerima, igrali su, stvarali prilike, ali im je koncentracija u završnici katastrofalna. Nasuprot njima, gosti su iz jedinog šuta ka golu  Šovljanskog uspeli da postinu gol i to u samom finišu prvog dela utakmice, koji im je doneo tri dragocena boda.

 

- Ovo je već zabrinjavajuće. Ne mogu da zamerim igračima na borbenosti, čak pruženoj igri iz koje smo stvorili nekoliko izglednih prilika, ali koncentracija pred golom je katastrofalna Uz to, u fazi odbrane pravimo individualne greške i to nas skupo košta. Petrovčani su iz jednog jedinog šuta ka našem golu zatresli mrežu, a mi iz nekoliko izglednijih prilika nismo i poraz je bio neminovan. Rečju, sami sebe pobeđujemo i to nekoliko utakmica unazad, konstatuje trener Vojvodine Lazar Dabižljević.

Imali su Gradištanci peh da se već u 13. minutu povredio iskusni Slavoljub Dabižljević, što je imalo uticaja na igri domaćina. U narednom 24. kolu Voša gostuje u Gajdobri i sastaje se sa Hercegovcem, koji je u još slabijoj poziciji na tabeli i sigurno je da će to biti veliki izazov.

Vojvodina - Mladost (BP)  0:1 (0:1)

Bačko Gradištr: Igralište u SC „Đorđe Tapavica Džoja“. Gledalaca: 250. Sudija: Mate Nešić (Subotica). Strelac: Vještica u 45. minutu. Žuti kartoni: Ilić, Korać, Đekić, Božičić, Brkić, Marković (Vojvodina), Vještica, Fabri (Mladost). Crveni karton: Milan Kovačević (Mladost) u 84. minutu.

Vojvodina: Šovljanski, Ilić, Korać, Đekić, Lojević(od 70. Jović), Janković, Radosavljević, Božović, Erdeljan, Dabižljević (od 13. Kiš), Brkić (od 74. Kopre).

Mladost (NP): Lenja, Ml. Kovačević (od 62 Plavšić), Štefek, Šproh, Miloš Kovačević, Ilić (od 90 Bakić), Renić, Milan Kovačević, Vješrica, (od 80. Stojsavljević), Fabri, Jakuš.

V. Jankov

Zonske lige Zonske lige Vojvođanska liga "Sever" Vojvodina (BG) Mladost (BP)