XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Omladinci IMT-a ne daju prvo mesto

Detalj sa utakmice -Ā foto: Ž.Skorić

Vodeći timovi Omladinske lige Srbije odmerili su snage na Novom Beogradu. Jesenas je IMT trijumfovao iz juga Marakane rezultatom 2:0, dok je danaÅ”nji susret zavrÅ”en bez golova, pa su ĖtraktoristiĖ ostali lideri na tabeli..
Utakmica nije bila lepa za gledanje, ekipe zbog važnosti nisu igrale leprÅ”avo, već čvrsto i sa puno duela. Na kvalitet je takođe uticao i vodom raskvaÅ”en teren usled obilnih padavina. Izdanjem svojih pulena u prvom poluvremenu ne mogu biti zadovoljni treneri Milan Đorđević i Nenad MilijaÅ”, jer za 45 minuta nisu stvorili nijednu ozbiljniju priliku, kao ni malobrojni pokisli gledaoci, kojima nije ponuđeno niÅ”ta lepo Å”to bi zagrejalo njihove dlanove.
Uzajamni respekt i u nastavku donosi ne gledljiv fudbal, pokuÅ”ali su treneri izmenama da promene tok susreta. Prva uzbuđenja su viđena tek dvadesetak minuta pre zavrÅ”etka. Najpre je Vukojević sa desetak metara ozbiljno ugrozio gol domaćih, međutim bio je zamalo neprecizan, da bi potom Cvetković izveo slobodan udarac sa preko 20 metara, odbranom se istakao zvezdin golman DraÅ”kić. Kao da je to trebalo igračima da se oslobode stega, igra se atraktivnije, a Vukojević u 75. minutu propuÅ”ta joÅ” jednu kolosalnu priliku da se upiÅ”e u strelce i dovede goste do prednosti.
Nastavili su crveno-beli sa agresivnom igrom želeći da dođu do sva tri boda i preuzmu čelo tabele, međutim do kraja utakmice nisu uspeli da zatresu mrežu. Duel je zavrÅ”en najnepopularnijim rezultatom, podmladak IMT-a je uspeÅ”no parirao vrÅ”njacima iz Crvene zvezde.
Za vikend se nastavlja neizvesna borba za titulu, a ovo su dani odluke za ekipu sa Marakane kojoj je naredni rival kod kuće trećeplasirani Čukarički, dok IMT ide put Uba gde gostuje Jedinstvu.

IMT - CRVENA ZVEZDA 0:0

STADION: IMT. GLEDALACA: 250.Ā  GL.SUDIJA: JanjuÅ” Predrag. POM.SUDIJE: Borović Nikola i Tomović Bojan. ŽUTI KARTONI: Konstantinov, Satrdej, Krstović i Cvetković (IMT), Markočević, Lečić, Vidojević, Milosavljević i Tegeltija (C.zvezda).
IMT: Mirković, Konstantinov, Tripković, Krstović, Bastaja, Radojević (Abidun), Satrdej, Popović, Cvetković, Jović (Malang), Adimčukvunobi (Krstić).
CRVENA ZVEZDA: DraÅ”kić, Bubanja, Milosavljević, Vidojević, Vukojević (Krivokapić), Cvetković, Lečić, Gojkov, Tegeltija, Petrović (ToÅ”ić), Markočević.

Omladinske lige Omladinske lige Omladinska liga Srbije IMT Crvena zvezda