XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Dubljani pobedili tobolčane i uknjižili važne bodove u borbi za opstanak

FK Kamenorezac 76 Dublje - foto: D.Ivanović

Pred oko 70 gledalaca, po lepom i sunčanom vremenu, na igralištu u Dublju, fudbalski meč u okviru 27. kola odigrali su stari rivali domaći Kamenorezac 76 i gostujuća ekipa Beli orlovi iz Tobolca. Rezultat 2:1, nova tri boda dubljana u borbi za opstanak u Drugoj rasinskoj okružnoj ligi.

 

Tokom celog susreta igralo se otvoreno i požrtvovano bilo je i lepih akcija ali bez promene rezultata u prvom delu susreta. Tek u drugom delu utakmice domaći vode 1:0, posle asistencije kapitena Nikole Pecića, brzonogo krilo Đorđije Andrijašević pogađa mrežu gostiju za 1:0 u 70. minutu. Gosti su uspeli da izjednače u 76. minutu pogodak iz jedanaesterca postigao je Nikola Egerić 1:1. Sudija Lazar Marković je neki minut kasnije poništio regularan pogodak Andrijaševića, međutim dubljani su ipak izvukli pobedu sa bele tačke, jer su gosti u svom šesnaestercu oštro faulirali igrača domaćih pa je sudija pokazao na belu tačku. Uspešan realizator za krajnji rezultat susreta 2:1 bio je kapiten Nikola Pecić.

Na kraju pomenimo sudije glavni je bio Lazar Marković sa pomoćnicima jednom mladom damom Tamarom Vesić i Daliborom Bićaninom. Delegat je bio Živorad Živković. U narednom kolu ekipa Kamenorezac 76 gostuje u Garevini kod Mladost 1977, biće to težak susret ali dubljani će se truditi da izvuku povoljan rezultat. Tobolčani na svom terenu dočekuju  ekipu Omladinac iz Ugljareva.

Fudbal Fudbal Druga rasinska okružna liga Kamenorezac 76 Beli Orlovi