XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Remi Torlaka i Jedinstva na Adi Ciganliji

21.09.2022 M. Đorić

Remi po meri prikazane igre na Adi, foto M. Đorić

Torlak je remijem protiv kvalitetnih Surčinaca u zanimljivoj utakmici na Adi Ciganliji zadržao čelnu poziciju u Srpskoj ligi „Beograd“. Prvi je zapretio napadač domaćina Šarić snažnim udarcem sa 20 metara, Novaković je loptu odbio u korner. Golman Jedinstva je u 12. minutu odbranio šut Jankovića, zatim su gosti uspostavili ravnotežu i poveli. Korner je izveo kapiten Žmirić, a Đorđe Skoko udarcem glavom iz gužve zatresao mrežu. Gosti opasniji do odlaska na odmor, Sekulić je u 39. minutu pogodio prečku.

Ulaskom u igru Mladena Jovančića (42), napadi Kumodražana postali su konkretniji i iskusni vezista je izjednačio u 62. minutu, odličnim udarcem sa 25 metara, lopta je pala pod prečku. Oba tima imala su šanse do kraja, posle prodora M. Gavrilovića, udarac je odbranio golman Torlaka Ćopić. Na drugoj strani Novaković je pročitao šut Šarića, u finišu i rezerviste Ljubevića.

Predstoji pauza u Srpskoj ligi „Beograd“ zbog učešća na kvalifikacionom turniru UEFA za Evropsko prvenstvo amaterskih reprezentacija. U sledećem kolu Torlak gostuje Studentskom gradu, a Jedinstvo dočekuje Radnički iz Obrenovca.

TORLAK - JEDINSTVO 1:1 (0:1)

STADION: SC FSB na Adi Ciganliji. GLEDALACA: 150. SUDIJA: Marko Bura. POMOĆNICI: Miloš Rajković i Bojana Šćepanović. STRELCI: Jovančić u 62. za Torlak, Skoko u 18. minutu za Jedinstvo. ŽUTI KARTONI: Jovanović, Rakonjac (Torlak), Dimitrijević, Stojanović, Žmirić, Mićić (Jedinstvo).

TORLAK: Ćopić, Jovanović, Rakonjac, Hebilji (od 73. Tošković), Mitrović, Čvorić, Janković, Šarić, Vuković, Grubišić (od 46. Jovančić), Pajković (od 73. Ljubević).

JEDINSTVO: Novaković, Stojanović (od 62. Živanović), Mićić, Savić, Maksimović, Skoko, M. Gavrilović, L. Gavrilović, Sekulić, Žmirić, Dimitrijević (od 46. Lukić).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Torlak Jedinstvo