XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Šestica Nakovčana u prvom meču!

20.06.2022 D.Pejić

FK Polet Nakovo - foto: arhiva kluba

Juče je na programu bila prva utakmica baraža za popunu Vojvođanske lige grupa Istok u kojoj su se sastali Polet iz Nakova i Jedinstvo Stević iz Kačareva.

 

Po toplom i sparnom vremenu u Nakovu pred 800 gledalaca i fudbaleri domaće ekipe Poleta krenuli su od početka utakmice ofanzivno ka golu gostiju. Ređale su se šanse, prednost od 1-0 za "Barcelonu" donosi kapiten Draganov udarcem glavom nakon centaršuta Babića. Tim rezultatom se odlazi na odmor.

Na samom početku drugog dela Polet povećava prednost na 2-0 još jednim golom Draganova iz jedanaesterca. Nakon toga Polet na krilima svojih navijača sa popularnog "Brega" dolazi do ubedljivih 6-0. Pogotke su postigli Draganov i sa het-trikom apsolutno igrač utakmice, Radlović, Zorić i Uzelac.

Nakon ubedljive prednosti momci trenera Saše Kresoje se opuštaju i pred kraj utakmice gosti postižu dva pogotka od kojih je prvi iz slobodnog udarca za TV špice i publika u Nakovu je postavila ogromnim aplauzom.

Sve u svemu, juče u Nakovu pred predivnim fudbalskim ambijentom Polet je pokazao da je dosta kvalitetnija ekipa od Jedinstva i u revanšu u četvrtak u Kačarevu bi trebali to i da potvrde. Očekuje se veliki broj gledalaca iz Nakova koji će ići da podrže "Barcelonu" i proslave sasvim izvesno ulazak u Vojvođansku ligu nakon 7 godina!

Niže lige Niže lige Baraž - Za popunu Vojvođanskih liga Polet Jedinstvo Stević