XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Blagotin zasluženo pobedio Župu iz Aleksandrovca

FK Blagotin. Poljna - foto: Dragan Ivanović

Na svom stadionu u Poljni u okviru 13. kola Zone "Zapad" fudbaleri Blagotina su posle bolje igre savladali gostujuću ekipu Župe iz Aleksandrovca sa 2:1 i tako uknjižili tri važna boda i sada su trenutno na 10. mestu tabele sa 13 bodova.

 

Gosti iz Aleksandrovca su prvi došli u vođstvo sa 1:0 posle lepe akcije u 24. minutu pogodkom Uroša Đorđevića. Domaći su uspeli da izjednače pogodkom Mladena Markovića posle gužve u šesnaestercu gostiju. Iskusni prvotimac domaćih Đorđe Bradić je u 89. minutu utakmice postavio konačan rezultat, posle centaršuta glavom je poslao loptu u mrežu golmana Župe Marka Blagojevića i to je bilo konačnih 2:1 za Blagotin.  Beležimo i težu povredu glave u 88. minutu do tada najboljeg igrača na terenu Srđana Panića koji je prebačen na bolnički pregled, saznajemo od tehničkog direktora Blagotina iz Poljne Gorana Stojanovića.

Posle ovog prvenstvenog kola u narednom 14. poljanci su ponovo domaćini i dočekaće ekipu Sloge iz Majdeva, dok Župa u Aleksandrovcu dočekuju poslednje plasiranu ekipu na tabeli Zone "Zapad" Gradinu iz Pejovca.

Zonske lige Zonske lige Zona "Zapad" Blagotin Župa