XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Torlak ne da prvo mesto

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Lider Zone Beograd, zbog renoviranja svog terena, dočekuje današnjeg protivnika na Adi. Gosti s Makiša su ušli u otvorenu bitku, ali umalo u 14. minutu nisu kapitulirali. Vuković je izašao sam pred Filipovića, golman gostiju ga je nadmudrio i odbranio mu šut. 

 

Nije bilo prilika sve do 32. minuta, a tada su na idealan centaršut Ilijazija na peterac, za delić sekunde zakasnili Popović i Malić, pa je odbrana gostiju otklonila opasnost. Ilijazi je ipak bio asistent za pogodak Vukoviću 5 minuta kasnije, Torlak stiže do zasluženog vođstva. Glavna poluga Torlaka u prvom poluvremenu, Ilijazi, u 42. minutu šutira sa 6-7 metara pokraj gola, doduše nalazio se malo iskosa. Jedinu priliku za goste je propustio Jovanović, minut pre odmora, sa 14 metara je šutirao iznad gola domaćih. Prvo poluvreme je golom u prvom minutu nadoknade zatvorio Popović, na dodavanje lucidnog Vukovića, Torlak na odmor odlazi sa sigurnih dva gola prednosti.

U nastavku gosti loptu više drže u svom posedu, a Lepojević je u 54. minutu pokušao da ugrozi gol Torlaka, međutim golman Jevtić je bio na mestu i odbranio. Utakmica je rešena u 62. minutu, Vuković je proigrao Jevremovića, a ovaj rutinski sa 10 metara savladao nemoćnog Filipovića za 3:0.

Period do kraja susreta protiče u neobaveznoj igri, a Vuković i Jevremović ne koriste u periodu između 65. i 75. minuta dve polušanse da povećaju prednost. Kod gostiju je Krća bio u prilici da postigne počasni pogodak, ali je neprecizan sa 12-13 metara u 76. minutu. Mogao je i Ilić u 81. minutu da postigne prvenac za goste, međutim i on je poslao loptu pored gola sa ivice kaznenog prostora.

Momci iz Kumodraža su ovom pobedom zadržali prvo mesto, a u narednom 24. kolu će biti gosti Mokrolužana, dok Lokomotiva dočekuje Napredak iz Medoševca. 

TORLAK - LOKOMOTIVA 3:0 (2:0)

STADION: SC FSB Ada Ciganlija. GLEDALACA: 250. GL.SUDIJA: Pavlović Miloš. POM.SUDIJE: Milovanović Lazar i Mojić Matija. STRELCI: Vuković 37, Popović 45+1. i Jevremović 62.min (Torlak). ŽUTI KARTONI: Vuković (Torlak), Mihailo i Helajzen (Lokomotiva).

TORLAK: Jevtić, Rakonjac, Ilijazi, Đušić (Denić), Tošković (Jevremović), Malić, Knežević, Vuković, Popović (Mitrić), Avemarija (Đokić), Pajković (Paunović).

LOKOMOTIVA: Filipović, Jovanović, Ilić, Mihailo (Ćirić), Nikolić, Stojanović, Živanović (Živković), Mandić (Vasić), Lepoj, Antić (Ivić), Helajzen (Krća).

Zonske lige Zonske lige Beogradska zona Torlak Lokomotiva