XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Vojvodina iz Bačkog Gradišta uknjižila treći prvenstveni poraz zaredom
31.10.2021 V. Jankov

Uglavnom se igralo pred golom domaćina - foto: V. Jankov 

Prazna beležnica je ostala u prvom poluvremenu, što znači da su obe ekipe igrom bile ispod ranga takmičenja u kom se nalaze. Kako je krenuo nastavak, utakmica je odlučena. Ne baš sigurni sudija Milan Radulović dosudio je prekršaj u kaznenom prostoru za goste, pokazao na belu tačku i štoperu domaćina Petroviću pokazao drugu javnu opomenu. Gradištanci su ostali bez ključnog igrača u odbrani, a Mitrović je bio siguran egzekutor najstrože kazne i doveo goste u vođstvo. Samo dva minuta kasnije, gosti koriste brojčanu prednost. Marjanović je centrisao, a Lekaj glavom sproveo loptu u mrežu za konačnih 0:2. Malo je nedostajalo da poraz domaćina bude ubedljiviji, jer je u 74. minutu Lekaj šutem sa distance pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa.

 

Domaćin je imao zamerke na deljenje pravde, ali bi morali da budu i samokritični. Golman gostiju Damjanović je ostao neocenjen, što najbolje svedoči koliko su bili opasni po njegov gol.

Vojvodina - Bajša 0:2 (0:0)

Bačko Gradište. Igralište u SRC „Đorđe Tapavica Džoja“. Gledalaca: 100. Sudija: Milan Radulović (Crvenka). Strelci: Mitrović u 49. (11 m) i Lekaj u 51. minutu za Bajšu. Žuti kartoni: Petrović, D. Jelić (Vojvodina), Kaluđerović (Bajša). Crveni karton: Petrović (Vojvodina) u 49. minutu.

Vojvodina: Babin 7, Hasičić 6 (od 46. Soldat 6), Narančić 6, Petrović 5, M. Jelić 6, D. Jelić 6, Janković 7, Topić 6, Stjepanović 6 (od 62. Pelengić -), B. Jelić 6 (od 85. Rakovac -), Kudrić 6 (od 75. Prodanov -).

Bajša: Damjanović -, Nađ 7, Krivokapić 7, Pantović 7, Kaluđerović 6,5, Rahić 7 (od 77 Ivanov -), Batori 7, Šević 7 (od 63. Tresiglavić -), Kekaj 7,5 (od 85. Varga -), Mitrović 7,5, Marjanović 7(od 63. Vujošević -).

Zonske lige Zonske lige Vojvođanska liga "Sever" Vojvodina (BG) Bajša