XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
OproŔtaj Kablova od svojih navijača i srpskoligaŔkog druŔtva

Na oproÅ”taju od svojih navijača i od srpskoligaÅ”kog druÅ”tva podmlađen i nejak sastav Kablova, čije boje kluba su ovoga proleća branili omladinci Timoka 1919, nije mogao ravnopravno da se suprostavi iskusnijoj ekipi SFS Borca, pa su zasluženo pretrpeli i 18. uzastopni poraz u nastavku sezone (1:4). Mogao je poraz biti i ubedljiviji da su paraćinski ā€œstaklarciā€ iskoristili sve prilike koje su tokom susreta stvorili i da trener Zoran Terzić nije izvrÅ”io pet izmena, dok je klupa za rezervne igrače ā€œkablaraā€, osim pomoćnog trenera Miroslava Trujkića doktora Nemanje Mihajlovića, predstavnika kluba Dragana Dimitrijevića i komesara za bezbednost Jovice Stefanovića, bila prazna, bez rezervnih igrača.

Ā 

ā€œStaklarciā€ su poveli pogotkom Jovana Anđelkovića u 15. minutu, vođstvo je udvostručio centarfor Matija Pavlović u 26. minutu, a do poluvremena nije bilo viÅ”e golova. U nastavku gosti golom Nikole Rajkovića povećali prednost na tri pogotka, a u 72. minutu David Ilić je povećao na 4:0. Počasni pogodak za Kablove postigao je MiloÅ” Đurić dva minuta pre kraja susreta.

KABLOVI - SFS BORAC 1:4 (0:2)

ZAJEČAR:Ā Stadion Kablova u naselju Kotlujevac. Sudija: Petar Vukadinović (NiÅ”), pomoćnici Aleksandar Ranđelović (NiÅ”) i Stefan Marković (NiÅ”). Strelci: MiloÅ” Đurić u 88. minutu za Kablove, Jovan Anđelković u 15, Matija Pavlović u 26, Nikola Rajković u 58. i David Ilić u 72. minutu za SFS Borac.

KABLOVI:Ā Dubljević, P. Ilić, Ljupković, Lazarević, Zlatković, Dimitrijević, Stanisavljević, Bonović, Đorđević, Đurić, Veljković
SFS BORAC:Ā Ostojić, Tadić, Gajić, Milenković, Mirkailo, Vukajlović, S. Simić (Milojković), Anđelković (Timić), Pavlović (Jevtić), Rajković (L. Jovanović), Ilić (N. Jovanović).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Kablovi SFS Borac