XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Zaslužena pobeda trsteničana za bolji plasman na tabeli

sa utakmice u Trsteniku

U 9. prvenstvenom kolu Srpske lige Istok, fudbaleri Trstenika PPT pobedili su na svom terenu solidnu ekipu Radana iz Lebana rezultatom 4:0, poluvreme 2:0 i malo popravili plasman na tabeli.

Tokom celog susreta koga je vodio arbitar Miloš Grujić iz Niša, igralo se otvoreno sa šansama obeju ekipa. Domaći su posle bolje i ofanzivnije igre u želji za pobedom došli u vođstvo sa 1:0 u 14. minutu pogodkom Pecića. Gosti su pokušavali da izjednače ali nisu uspeli jer je odbrana trsteničana bila na mestu i uspešno odolevala. Rezultat poluvremena postavio je Krkić u 18. minutu.

U nastavku ista igra i šanse, u 72. minutu sudija Grujić opravdano pokazuje na belu tačku i domaći povećavaju vođstvo na 3:0 uspešna realizacija Vukčevića. Konačno u 83. minutu 4:0 za Trstenik PPT strelac rezervista Todorović.

Pre početka ove zanimljive utakmice održana je mala svečanost, prilikom posete Trsteniku predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek izveo je početni udarac a polaznicima škole fudbala ’’Jug Bogdan’’ uručio prigodne poklone. Posle odigranog 9. kola trsteničani su na 12. mestu tabele, sa osvojenih 10 bodova, u narednom 10. kolu gostuju u Resavici kod ekipe Rembasa u nadi da će izvući povoljan rezultat.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Trstenik PPT Radan