XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Minimalna pobeda Brodarca za kraj sezone

Borbeno na sredini terena - FOTO: M. Đorić

Brodarac je sezonu punu rezultatskih oscilacija završio minimalnom pobedom, potvrdio drugu poziciju i revanširao se rivalu za poraz na kraju jeseni (0:2). Viđena je prosečna igra na terenu sa veštačkom podlogom na Adi Ciganliji..

 

Poluprilike za domaćina u prvom poluvremenu imali su Rašljanin, Tošković i Đurić, a na drugoj strani Stojanović je dva puta šutirao. Mirno u nastavku, sve do pogotka Lazara Stajkovića. Napadač Brodarca primio je loptu na sredini terena i preciznim udarcem sa 25 metara pogodio praznu mrežu, jer je golman Lazarević istrčao u nameri da preseče akciju. BASK je pokušao da dođe do izjednačenja preko Radičevića i Pađena a dobre prilike za tim sa Starog sajmišta do kraja imali su Stajković i Ramdedović.

Utakmici su između ostalih prisustvovali bivši igrači Crvene zvezde, Nenad Kovačević, Dejan Milovanović i Milan Lešnjak.

BRODARAC – BASK 1:0 (0:0)

STADION: Sportski centar FSB na Adi Ciganliji. SUDIJA: Dušan Vićentijević (Beograd). STRELAC: Stajković u 64. minutu.

BRODARAC: Marić, Lukić, Misić, Đurić, Ristić, Nedinić (od 63. Vujetić), Stajković, Tošković (od 46. Mulić), Vukosavljević, Zečević (od 68. Ramdedović), Rašljanin.

BASK: Korać (od 46. M. Lazarević), Šljukić (od 69. Žarković), Mirković (od 38. Vukmirović), Bogdanović, Antić, Lukić, Stojanović, Radičević, Dacić (od 34. Radenković), Pađen, Broćeta (od 46. Mihajlović).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Brodarac BASK