XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
OFK 019 siguran protiv Branika

Detalj sa meča iz Zaječara - foto: temporadio.rs

U 20. kolu Zone "Istok" OFK 019 bio je danas bolji od ekipe Branik iz Å tubika koja je sa osvojenih 13 bodova na samom dnu tabele. Fudbaleri zaječarskog zonaÅ”a, pojačani ovog proleća najboljim pojedincima iz Kablova, dobro igraju i joÅ” uvek ne znaju za poraz na svom terenu. Trener Igor Slović danas je na teren izveo najjači sastav.

Ā 

Snažno su krenuli domaći igrači i već u 13 minutu na asistenciju DuÅ”ana Žikića centarfor Lazar Konić savladao je golmana MiloÅ”a Pantića za vođstvo od 1:0. Znatno bolja igra zaječaraca krunisana je golom Nenada PaÅ”ića pred sam kraj prvog poluvremena koji je sa ivice Å”enaesterca odlično Å”utirao pod samu prečku. U nastavku igrači iz Å tubika su pokuÅ”ali da prenesu težiÅ”te na stranu domaćina ali nisu uspeli. Beležimo odličan udarac iz slobodnog udarca sa 20-tak metara Å”topera Branika, Aleksandra Radojevića ali je prečka sprečila siguran pogodak. U 81. minutu domaći igrači su ostali sa igračem manje jer je odlični Å”toper Petar Mladenović dobio drugi žuti karton zbog oÅ”tre igre.

OFK 019 - BRANIK 2:0 (2:0)

ZAJEČAR: Teren kod spomenika Ljubi Didiću. Igrano bez prisustva publike. Sudija Branislav Stanković (Negotin), pomoćnici DuÅ”an i Nikola Jakovljević iz Negotina. Strelci: Lazar Konić u 13. minutu i Nenad PaÅ”ić u 43. minutu. Crveni karton: Petar Mladenović (OFK 019)

OFK 019: M.Ā Petrović, Andrejević (Trukić), Jelenković, Mladenović, N. Petrović, Žikić (Jonović), Konić, Pavlović, Jovanović (Mitrović), Nikolić (Manojlović), PaÅ”ić (Bućin)
BRANIK:Ā Pantić, Ostrovljanović, Lazić (Ranđelović), Veljković, Pismigić, Radojević, Kraguljac, Mihajlović, Bogdanović, Davidović, Petrović (Jovanović).

Zonske lige Zonske lige Zona "Istok" OFK 019 Branik