XS
SM
MD
LG
djordjmdusan je postavio novu vest
Smederevo Carina dočekuje Dubočicu u trećem kolu BPŠ Prve lige Srbije

Foto: arhiva kluba

Nakon dve ubedljive pobede kod kuće u prva dva kola, ekipa Smederevo Carine je, sticajem okolnosti, domaćin i u trećem kolu Banka Poštanska Štedionica Prve lige Srbije, a u goste im dolazi ekipa Dubočice iz Leskovca.

 

Ono što je interesantno jeste da ekipa Smederevo Carine otkad je član Prve lige Srbije (od sezone 2015/2016) nikada u prva tri kola nije imala i skor od tri pobede, pa je ovo prilika da se ostvari takav rezultat i nastavi sa dobrim rezultatima ove sezone. Za razliku od smederevaca, ekipa Dubočice je svoju utakmicu prvog kola odložila, dok je u prošlom kolu poražena od ekipe Borca iz Starčeva.

Ekipa Smederevo Carine ove sezone pokazuje odličnu igru, a vidi se i da su se igrači navikli na sistem novog trenera Gorana Blagojevića koji je letos preuzeo ekipu, pa se očekuje da protiv Dubočice nastave sa lepom igrom za oko.

Utakmica se igra u subotu 05.11.2022. godine u sportskoj hali "Smederevo" sa početkom u 19 časova. Klub poziva sve navijače i ljubitelje odbojke da dođu u halu, da uživaju u odbojci i pruže podršku ekipi na putu do nove pobede.

0 0 pre 6 meseci
Poslednji video