XS
SM
MD
LG

Ekipa AS Produkt pobednik Vidovdanskog turnira u Baljevcu

AS Produkt (seniori)

Baljevac

Pobednik tradicionalnog Vidovdanskog turnira u malom fudbalu je ekipa AS Produkt iz Raške,koja je u finalu savladala ekipu KMF Ribariće rezultatom 3:1 i tako osvojila novčanu nagradu u iznosu od 180.000 dinara. Poraženi tim inkasirao je 20.000 dinara. Sastav iz Raške bio je tokom većeg dela utakmice bolji rival i golovima Đorđevića i Vasiljevića stigla do naslova najbolje. Jedini gol za ekipu Ribariće postigao je Đakovac.Najbolji igrač u seniorskoj kategoriji je Uroš Vasiljević,najbolji golman Dejan Gluščević,obojica iz pobedničkog tima.

Odigrana su i finala u ostalim kategorijama. U kategoriji cicibani (2013) ekipa Baljevac savladala je ekipu KMF Raška rezultatom 4:0. Kod cicibana (2016) KMF Raška osvojila je prvo mesto pobedom posle penala. U konkurenciji petlića ekipa Diskoteka Arena bila je bolja od ekipe Pekara Karanović rezultatom 6:1. Naslov najbolje ekipe u konkurenciji pionira osvojila je ekipa Story, u finalu savladala je ekipu FK Bane sa 6:2. I na kraju kod veterana Biljanovac je rezultatom 4:2 slavio nad ekipom Pobrđe.

Organizatori na čelu sa Dušanom Goljovićem i Igorom Rakovićem odradili su dobar posao, turnir je privukao 16 odličnih ekipa, a mnogobrojna publika uživala je u lepom i dopadljivom fudbalu:

- Potrudili smo se da ovaj turnir pre svega donese dobar fudbal i da Baljevac kao mala sredina bude centar dešavanja tokom desetak dana. Mislim da smo u tome uspeli ,a pravi pokazatelj je bila više nego odlična poseta tokom svake večeri. Hvala ekipama na fer i korektnoj borbi, brojnim sponzorima i naravno Opštini Raška na svesrdnoj podršci - istakao je Goljović

Story (pioniri)

KMF Raška

Biljanovac (veterani)

KMF Ribariće

 

Diskoteka Arena