XS
SM
MD
LG

Specijal FSS za Nemačku

Foto: FSS.rs

Dok odbrojavamo dane do prvog meča na Prvenstvu Evrope protiv Engleske u Gelzenkirhenu 16. juna, Fudbalski savez Srbije može da se pohvali zvaničnom (dvojezičnom) brošurom koju je medija tim uradio povodom učešća Srbije na samitu najboljih evropskih selekcija u Nemačkoj.

Kao i pred poslednje Prvenstvo sveta u Kataru, specijal Fudbalskog saveza Srbije obuhvata mnoge zanimljivosti, intervjue, priče o ranijim šampionatima, našim junacima, putu Srbije do Nemačke, rivalima u grupnoj fazi, naravno zemlji domaćinu i gradovima koji će biti u fokusu fudbalskog sveta punih mesec dana.

Za sve one širom sveta kojima je Srbija u srcu, tu su i portreti svih reprezentativaca sa spiska selektora Dragana Stojkovića, fotografije koje predstavljaju svedočanstvo, jednog dana i sećanje na Orlove koji su branili boje države na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj.

Reprezentativci i stručni štab reprezentacije imali su priliku da se upoznaju sa specijalom već u avionu za Minhen, a po dolasku u bazu, hotel Maksimilians u Augsburgu, kompletna ekspedicija Srbije, naravno i predstavnici domaćih i inostranih medija, dobili su svoje izdanje brošure FSS posvećene Prvenstvu Evrope u Nemačkoj.


Danska : Engleska
Slovenija : Srbija
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Engleska 1 1 0 0 3
2 Slovenija 1 0 1 0 1
3 Danska 1 0 1 0 1
4 Srbija 1 0 0 1 0