XS
SM
MD
LG

Sa SMS-om o svemu

Foto: Fudbalski savez Srbije

Dan pre puta na Evropsko prvenstvo, naš reprezentativac Sergej Milinković Savić u velikom intervjuu za sajt i mreže Fudbalskog saveza Srbije govorio je o predstojećim izazovima u Nemačkoj i fantastičnoj sezoni u dresu Al Hilala.

Jubilarni 50. nastup za državni tim bio je lep povod da se strelac vodećeg gola na utakmici sa Švedskom priseti prethodnih "jubilaraca" i najdražih momenata iz dosadašnje reprezentativne karijere.

Jedan od najiskusnijih igrača u timu Dragana Stojkovića, izneo je svoja očekivanja pred duele sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, uz osvrt na debitantsku sezonu u Sadujskoj Arabiji, gde je u tandemu sa neverovatnim Aleksandrom Mitrovićem osvojio duplu krunu i zaslužio epitet jednog od najboljih igrača šampionata.

 

  • čemu je tajna apsolutne dominacije najtrofejnijeg arapskog kluba, koji je prvenstvo završio sa 14 bodova više od Ronaldovog Al Nasra i 31 više od trećeplasiranog Al Ahlija iz Džede?
  • Kako se prilagodio potpuno drugoj kulturi i običajima u zemlji koja nastavlja da privlači najzvučnija fudbalska imena iz Evrope?
  • Koliko ćerkica Irina pati zbog tatinih karantina i odsustva od kuće?
  • Šta ga najviše veže za predivnih osam sezona provedenih u Rimu?

Na ova i mnoga druga pitanja, potpuno iskreno i otvoreno, odgovarao je član obe generacije zlatnih Orlića koje su se okitile evropskom i svetskom titulom u omladinskom uzrastu.

Izvor: FSS


Danska 0 : 0 Srbija
Engleska 0 : 0 Slovenija
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Engleska 3 1 2 0 5
2 Danska 3 0 3 0 3
3 Slovenija 3 0 3 0 3
4 Srbija 3 0 2 1 2