XS
SM
MD
LG

Baraž za popunu Srpske lige "Vojvodina": Divošani blizu ulaska u viši rang

Sudijska trojka sa kapitenima ekipa

U prvom meču baraža za popunu Srpske lige "Vojvodina" pred punim tribinama na terenu kraj Ponjavice viđena je otvorena igra u kojoj su oba tima želeli da steknu prednost. Gosti su uspeli da iskoriste svoje prilike i steknu prednost pred revanš od dva gola.

U 8. minutu gosti iz Divoša imali su prvu priliku kada je Džibrić sa ivice šesnaesterca šutirao golman Todorović izbio loptu u korner. Tri minuta kasnije Kudrić je sa dvadeset metara šutirao preko gola Omoljičana. U tvrddoj igri sa puno duela na sredini terena bez puno prilika za gol, gosti su više šutirali prema golu sigurnog Todorovića. U 35. minutu najbolju priliku za gol u prvom poluvremenu imali su domaći fudbaleri kada je Vukajlović prošao po levoj strani i ušao u šesnaesterac i odigrao povratnu loptu do Radisavljevića koji nije najbolje šutirao i prilika je propala. Kada se očekivao kraj poluvremena u prvom minutu nadoknade Cvijić je prošao po levoj strani i uposlio Uglješića koji je iskosa sa ivice šesnaesterca šutirao i pogodio suprotan ugao gola nemoćnog Todorovića koji je paradom pokušao da spreči evrogol gostiju iz Divoša.

U drugom poluvremenu posle četiri minuta igre prvi udarac prema golu uputili su gosti kada je Cvijić šutirao sa distance preko gola golmana Todorovića. U 58. minutu nova prilika za Omoljičane, slobodan udarac izveo je Radisavljević, na drugoj stativu usamljeni Lunc je nogom šutirao pored samog gola golmana Tojagića. Dobra akcija gostiju Živković je petom ostavio loptu Trebovcu koji je sa šesnaesterca šutirao pod prečku, ali je golman Todorović loptu izbacio u korner.  U 82. minutu Živković je pogodio stativu i odbijenu loptu Nađ je prosledio u gol Omoljičana. Domaći fudbaler Jeremić imao je priliku kada je glavom šutirao pored gola gostiju. Gosti iz Divoša imaju lepu prednost da pred svojim navijačima u četvrtak obezbede ulazak u viši rang takmičenja.

Mladost (O) - Hajduk (D) 0:2 (0:1)

Omoljica. Gledalaca: 1.000. Sudija: Aleksandar Belaković (Sombor). Strelci: Uglješić u 45+1, Nađ u 73. minutu. Žuti kartoni: L.Lukić, Točilovac (Mladost), Jelić (Hajduk). Igrač utakmice: Nađ.

MLADOST (O): Todorović, L.Lukić, Lunc, Dodić (od 46. Starčević), Maksimović (od 67. Točilovac), Celin (84. Jeremić), Vučinić, Vukajlović, Radisavljević, Klještan, Vojnović.

HAJDUK (D): Tojagić, Džibrić, Radaković, Jelić, Jević, Mandić, Cvijić (od 87. Bajunović), Nađ 8 (od 87. Trkulja), Kudrić (od 74. Trebovac), Jurišić (od 65. Herceg), Uglješić (od 74. Živković).

Fudbaleri Mladosti (Omoljica)