XS
SM
MD
LG
10.05.2023 Ana Jovanović

Bekament BB za finale, Železničar za nastavak polufinalne serije

Nataša Lovrić i Tamara Kocić u duelu - foto: ARKUS liga

Rukometašice Bekamenta BB jedan trijumf deli od novog finala ARKUS lige. Priliku da ga ostvare imaće večeras od 20 časova, kada gostuju Železničaru u drugoj polufinalnoj utakmici.

Tamara Kocić, levo krilo kluba iz Aranđelovca, ističe da je pobeda u prvom meču (32:22) samo podstrek da tim Saše Boškovića još jednom pokaže kvalitet i nađe se u finalu.

"Smatram da smo u prvom susretu, u najbitnijim trenucima, imale veću želju od protivnika. Ispoštovale smo sve što je trener zahtevao od nas i znale smo da će to dati pozitivan rezutat. Očekujem ljutu borbu i mnogo težu utakmicu od one na našem terenu. Moj tim će dati sve od sebe da odigra pametno i oprezno i nadam se da ćemo se plasirati u finale sa 2:0 u polufinalnoj seriji".

Aktuelne šampionke poručuju da se neće predati i da ne odustaju od cilja da i ove sezone podignu trofej. Nataša Lovrić, desno krilo Železničara, poručuje da je njena ekipa, na čelu sa trenerom Vladom Šimičićem, spremna da popravi utisak i zakaže treći susret.

"Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu do samog kraja. Olakšavajuća okolnost je to što je dovoljan gol više od protivnica da bismo se vratile u igru za finale. U prvom meču nam je nedostajala disciplina u odbrani, kao i pametnije rešavanje situacija u napadu. Imale smo dosta tehničkih grešaka koje protivnik na ovakvom nivou kažnjava kontrama i golovima, ali imamo priliku da se iskupimo pred svojim navijačima i verujem da ćemo ih obradovati".