XS
SM
MD
LG

Održan trening kamp za seniore i seniorke u Brusu

Trenining kamp za najmlađe u Brusu

U Sportskoj hali u Brusu održan je trening kamp za najmlađe džudiste koji još ne učestvuju na zvaničnim takmičenjima. U kampu se okupilo oko 100 dečaka i devojčica 2015. godište i mlađi. Po završetku zajedničkog treninga pristupilo se takmičenju u borbama koje su trajale jedan minut.

Organizator ovog kampa bio je Džudo savez Srbije. Takmičari su nastupali u svojim uzrasnim I težinskim kategorijama. Za džudo klub Goč iz Vrnjačke Banje su nastupili devojčice Danka Blagojević 2015. godište u kategoriji do 22 kg, Ksenija Stančić isto godište i u istoj težinskoj kategoriji. Dečaci Ognjen Marinković 2015. godište u kategoriji do 31 kg, Danilo Savković 2015. godište u kategoriji do 30 kg, Matija Ničić 2016. godište u kategoriji do 25 kg i Vukan Stančić 2017. godište u kategoriji do 20 kg.

Svi učesnici su posle zavrženih borbi od organizatora dobili medalje, bez obzira koliko su imali pobeda i poraza. Roditelji dece učesnika kampa su bili oduševljeni a trening je održan posle završetka Pojedinačnog prvenstva centralne Srbije za senior i seniorke u Brusu, rekao nam je Zoran Stamenić predsednik džudo kluba Goč iz Vrnjačke Banje.