XS
SM
MD
LG

Zlatna i bronzana medalja za mlade vrnjčane

Prvenstvo Džudo saveza Centralne Srbije u Brusu

Na održanom Pojedinačnom prvenstvu Džudo saveza Centralne Srbije za seniorke i seniore u Brusu, pravo nastupa imali su kadeti, juniori, mlađi seniori i seniori - seniorke.T akmičilo se 34 džudista iz 8 klubovameđu njima bio je i dvoje takmičara članova džudo kluba Goč iz Vrnjačke Banje.

U konkurenciji seniora Dejan Topalović do 81 kg, osvojio je prvo mesto odnosno zlatnu medalju. On je uspešno odradio sve tri borbe i zabeležio pobede koje su mu donele zlatno odličje. U prvoj borbi on je savladao takmičara domaćeg kluba Nauma Stefanovića, u drugoj borbi je pobedio takmičara džudo kluba Kruševac  Arsenija Arsića iponom, a u trećoj borbi isto tako iponom savladao je Milutina Sekulića člana džudo kluba Mašinac iz Kraljeva. Pokazao je da je jedan od najboljih džudista na ovom takmičenju.

U kategoriji seniorki nastupila je Teodora Đorđević - kadetkinja i u kategoriji +78 kg osvojila bronzanu medalju, saznajemo od predsednika džudo kluba Goč iz Vrnjačke Banje Zorana Stamenića, koji je zahvalio na podršci i pomoći sponzoru Bojanu Bežanoviću vlasniku menjačnice ’’Bežan’’u Vrnjačkoj Banji.