XS
SM
MD
LG

Izborna skupština GFS Pančevo Ponovo poverenje Goranu Medakoviću

 

 

 U sali Sportskog saveza Pančeva održana je Izborna skupština GFS Pančeva. Na skupštini je bilo prisutno 16 delegata od 26 delegata. Jednoglasnom odlukom za predsednika je ponovo izabran Goran Medaković koji je uspešno radio proteklih četiri godine na ovoj funkciji. Članovi Izvršnog odbora su predsednik Goran Medaković, potpredsednici Zoran Naunković, Goran Mrđa kao i članovi Dragan Lukić, Đurđe Đukić, Slobodan Rakonjac, Srđan Brajović, Muhamed Cimorotić. Za sekretar je izabran Dragan Lukić. U Nadzorni odbor su predsednik Stevan Mihailović i članovi Branko Stojkovski, Zoran Nešković. Za delegate u skupštinu FSP Pančevo su Goran Medaković, Zoran Naunković, Goran Mrđa, Dragan Lukić.

Novi-stari predsednik Goran Medaković nekadašnji uspešni srpskoligaški sudija i sada delegat-kontrolor na Srpskoj ligi Vojvodina rekao je:

-Zahvalio bih se na poverenju koji ste mi ponovo ukazali i želim da budemo u narednom periodu još uspešniji i bolji. Zajedno sa mojim saradnicima radićemo i sve učiniti da naš savez i naši klubovi budu bolji i da se u narednom periodu naprave što bolji rezultati na svim nivoima kako u seniorskoj tako i u mlađim selekcijama gde se naši klubovi takmiče.-

Održane su i dve sednice sudijske i trenerske organizacije na kojima su za predsednika SO GFSP izabran Predrag Janjuš, a predsednik SSTO FSG Pančeva Nebojša Petrović-Maradona. 

Izborna skupština GFS Pančevo