XS
SM
MD
LG

U toku je pred kvalifikacioni turnir futsala za žene u Vrnjačkoj Banji

Pred kvalifikacioni turnir za žene u Vrnjačkoj Banji - foto: D.Ivanovića

U Hali sportova u Vrnjačkoj Banji u toku je predkvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u futsalu za žene. Prema rečima Vladimira Jovanovića direktora ženske futsal reprezentacije Srbije,bnaša reprezentacija nije imala mnogo vremena za pripreme, ali su u stručnom štabu ipak optimistički raspoloženi.

’’Mislim da su devojke spremne da daju svoj maksimum, reprezentacija Holandije je favorit u našoj grupi. Cilj nam je da prođemo predkvalifikacije i plasiramo se dalje. Da podsetim da su naše reprezentativke prethodno pobedile reprezentaciju Nemačke inače najbolju futsal selekciju. To pokazuje da imamo kvalitet i da možemo da postignemo dobre rezultate. Zahvalio bih se ovom prilikom publici koja nas je sinoć bodrila, nadam se da će tako biti večeras i u subotu 14. ovog meseca kada se turnir završava’’, rekao nam je Vladimir Jovanović direktor ženske futsal reprezentacije Srbije.

Evo i rezultata jučerašnjih utakmica Holandija je savladala Letoniju sa 6:0, a Srbija slavila u meču sa Severnom Irskom 2:1. Danas je Holandija pobedila Severnu Irsku sa 2:0 a večeras se sataju Srbija i Letonija. Poslednjeg dana turnira u subotu 14. sataju se Letonija - Severna Irska i Srbija -Holandija, saznajemo od Vladana Đorđevića Šilje iz Sportskog centra Vrnjačka Banja.