XS
SM
MD
LG

Završna faza priprema za Arapske ekipe, zakazane i poslednje provere

Foto: sportskicentarfss.co.rs

Nije neka novina da strani klubovi godinama dolaze na pripreme u Srbiju pred početak nove sezone u svojim zemljama, ali čini se da nikada nije bilo toliko ekipa i timova sa takvom reputacijom i renomeom u svojim zemljama, kao što je to slučaj ove godine. Izgleda da su naši ljudi (treneri i igrači i ostalo stručno osoblje) odigrali značajnu ulogu u svemu tome i definitivno nas stavili na mapu i za naredne sezone, jer retko koja zemlja može da ponudi takav odnos cene i kvaliteta,kao sto je to Srbija. 

Završna faza je u toku, a za danas i sutra su zakazane i poslednje provere pred povratak na Bliski istok.  Ekipa Partizana (igraći koji nisu igrali u prethodnim mečevima / kombinovan sastav, uključujući i omladince) će danas od 18 časova u "Zemunelu" odmeriti snage sa ekipom iz Saudijske Arabije, ekipom Al Kadiše (orig. Al Qadsiah FC), a već sutra (18. avgust) nas u Sremskoj Mitrovici čeka pravi mali spektakl. Domaći Radnički će ugostiti veoma jaku ekipu Katar Kluba (Qatar SC) za koju nastupa i proslavljeni španski reprezentativac Javi Martinez, dok će u Subotici kombinovani sastav Spartaka dočekati reprezentaciju Omana. Termine utakmica i mesta odigravanja možete videti u nastavku teksta.

17. avgust, 18.00 ;   Partizan - AL Qadsiah FC   (* Zemun, Teleoptik)
18. avgust, 17:30 ;   Radnički SM - Qatar SC  (* Sremska Mitrovica)
18. avgust, 18:30 ;   Spartak Subotica - Oman  (* gradski stadion u Subotici)

Ako pak odlučite da posetite neku od ovih utakmica, najbolje je da se blagovremeno informišete preko društvenih mreža (instagram, facebook, twitter), jer su termini, kao i mesta odigravanja podložni promenama.