XS
SM
MD
LG

Zahvalnost trsteničana strelcu Milenku Sebiću uskoro i doček u centru grada

Strelac Milenko Sebić na bilbordu u centru Trstenika,zahvalnost za olimpijca njegovih trsteničana

Veliki uspeh našeg strelca trsteničanina Milenka Sebića na Olimpijskim igrama u Tokiju osvajanje bronzane medalje u disciplini MK puška trostav, proslavili su i njegovi zemljaci trsteničani, u znak zahvalnosti i podrške u centru grada na bilbordu je postavljena njegova slika sa natpisom ’’Hvala Milenko tvoj Trstenik’’.

Njegovi trsteničani mu spremaju i doček kako saznajemo krajem naredne nedelje. Da podsetimo, da je Milenko uz oca Nebojšu počeo da se bavi streljaštvom u klubu SK ’’Trstenik 1893’’. Streljana u kojoj je trenirao nalazi se nedaleko od njegove kuće u Čairima, čine se veliki napori da se pronađe idejno rešenje da se uredi streljana i tako poboljšaju uslovi za treninge i takmičenja.

Milenko je isto tako zainteresovan da se realizuje projekat i da se ponovo učlani Streljački klub Trstenik u Streljački savez Srbije, pa je nedavno po ovoj temi delegacija Sportskog Saveza opštine Trstenik, razgovarala u Beogradu sa predstavnicima Ministarstva omladine i sporta i Streljačkog saveza Srbije. Osim streljane treba srediti i prostor oko nje što bi kasnije privuklo interesovanje mladih za bavljenje ovim sportom.