XS
SM
MD
LG

Održana konferencija klubova PFL Zrenjanin

Danas u 16. 00h u press sali Kristalne dvorane u Zrenjaninu održana je konferencija klubova PFL Zrenjanin.

Predstavnici svih klubova osim Vojvodine iz Bašaida bili su prisutni. Na dnevnom redu konferencije našlo se 7 tačaka od kojih su pak najbitnije bile izvlačenje takmičarskih brojeva, utvrđivanje propozicija takmičenja predstojeće sezone i uvođenje sistema COMET od početka nove sezone.

Na samom početku izabran je predsednik svih klubova, a to će biti predstavnik FK Banat iz Čente. Nakon toga izvučeni su takmičarski brojevi i formiran raspored predstojeće sezone. Što se propozicija tiče uglavnom je sve ostalo isto sa minimalnim promenama. Akcenat je stavljen i na mlađe kategorije tako da će svi klubovi biti u obavezi da imaju po jednu mlađu kategoriju dal pionire ili pak kadete. Sistem COMET je nepoznanica svih u ovom rangu takmičenja i akcenat  do početka prvenstva će biti da se predstavnici klubova uvedu u ovaj sistem i da polako vremenom savladaju isti.

Komesari Radaković, Šibul, Bikić i ostali stoje svima na raspolaganju i kroz nekoliko predavanja će pokušati da što pre ostalima omoguće da  savladaju ovaj novi sistem.

Početak prvenstva zakazan je za 13/14 avgust 2021. godine