XS
SM
MD
LG

Omladinci Mačve u eliti !

Omladinci šabačke Mačve

U revanš utakmici baraža za popunu Omladinske lige Srbije, omladinci FK Mačva su ostvarili pobedu u Jagodini nad istoimenim timom - 0:1 (0:1).

Naši momci su zahvaljujući majstorskom šutu Ognjena Mijailovića u 38.min., izborili pobedu za ulazak u društvo najboljih - Omladinsku ligu Srbije.
 
GFK JAGODINA – FK MAČVA  0:1 (0:1)
 
Strelac: 0:1 Ognjen Mijailović u 38. minutu. Gradski stadion u Jagodini. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Novak Simović (Lovćenac). Pomoćnici: Miloš Simović (Lovćenac) i Atila Harmat (Subotica) Žuti kartoni: Nnaji, Stević (Jagodina), Mijailović, Sladojević (Mačva)

MAČVA: Filip Samurović, Mladen Samurović, Dragan Tonković (od 68.Ognjen Ristanović), Veljko Pantić (od 77.Mihajlo Makivić), Nikola Subotić, Vladimir Jovanović, Nemanja Pavić, Ognjen Mijailović, Slobodan Sladojević, Nemanja Panić, Stefan Trimanović
IGRAČ UTAKMICE: Ognjen Mijailović (Mačva)

Golom Ognjena Mijailovića u 38. minutu, Mačva je savladala GFK Jagodinu i plasirala se u elitno društvo. Vezista Šapčana uputio je snažan udarac sa 25 metara, lopta je zakačila jednog igrača domaćina i prevarila golmana Pavlovića. Mogli su gosti do ubedljivije pobede, ali udarci Panića i Trimanovića iz izglednih prilika otišli su u nepovrat. GFK Jagodina zapertila je u finišu utakmice dubinskim loptama u kazneni prostor Mačve, ali odbrana crveno-crnih na čelu sa golmanom Samurovićem bila je na visini zadatka.

Čestitamo našim igračima i treneru Dragoslavu Kostiću !