XS
SM
MD
LG

Kup Srbije: Rad i Crvena zvezda igraju 18. decembra

Fudbaleri Crvene zvezde večerašnjim gostovanjem u Liberecu završavaju jesenju evropsku odiseju. Crveno-beli su uspešno prebrodili iskušenja u grupi "L" UEFA Lige Evrope i već sada se mogu okrenuti novom evropskom proleću koje će startovati u februaru 2021. godine. Pre toga trener Stanković i svi u klubu sa nestrpljenjem će iščekivati ponedeljak 14. decembar kada ćemo saznati ime protivnika u nokaut fazi.

Uz okončanje Evro mečeva naši fudbaleri svakako žele da i domaći šampionat okončaju uspešno, a do kraja jesenje polusezone ostala su još dva prvenstvena duela. Crveno-beli će već u nedelju 13. decembra dočekati ekipu OFK Bačke, a u sredu 16. decembra u poslednjem kolu jesenje polusezone sledi gostovanje u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca.

Ipak tu neće biti i kraj jesenjim izazovima za crveno-bele. Fudbaleri Crvene zvezde usled obaveza na međunarodnoj sceni nisu odigrali susret osmine finala Kupa Srbije, a pošto se i taj meč mora odigrati u okviru jesenje polusezone određeno je da duel između Rada i Crvene zvezde bude odigran u petak 18. decembra. Susret na stadionu "Kralj Petar I" zakazan je za 13:30 časova.

Tek nakon tog susreta crveno-beli će moći da pođu na zasluženi odmor.