XS
SM
MD
LG

Startuje takmičenje u šesnaestini finala Kupa Srbije

Najmasovnije klupsko takmičenje – Kup Srbije šabačka Mačva startuje u sredu, 21.oktobra, kada će u šesnaestini finala Kupa dočekati ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca. Utakmica počinje u 14 časova, uz direktan prenos na Televiziji Arena sport.

Šef struke, Dragan Aničić u najavi utakmice kaže da su igrači spremni za nov izazov i sigurno je da će dati svoj maksimum na terenu, kako bi obezbedili plasman u osminu finala Kup takmičenja. “Kup nam je u prošlosti doneo mnogo lepih trenutaka tako da ćemo bez obzira na kvalitet protivnika i na dobru formu u kojoj se nalazi Metalac, pokušati da pobedimo i plasiramo se u sledeću rundu takmičenja.”

Kup takmičenje navijače Mačve uvek podseti na istorijski uspeh koji su Šapčani plasmanom u polufinale 2018-te, ponovili nakon čak 30 godina. Najveće iznenađenje za čitavu fudbalsku javnost zabeleženo je u 1/4 finala Kupa, kada su uspešnijim izvođenjem penala, crveno-crni iz daljeg takmičenja eliminisali Crvenu zvezdu.

Parovi šesnaestine finala Kupa Srbije:

Voždovac – Grafičar, Smederevo – Radnički Niš, Crvena zvezda – Zlatibor, Sušica – Spartak, Novi Pazar – Čukarički, Jedinstvo – Vojvodina, Napredak – Žarkovo, Javor – Radnički 1923, Mačva – Metalac GM, Kabel – Radnik, Rad – Kolubara, Trajal – TSC, Mladost – Dinamo Vranje, IMT – Inđija, Radnički Pirot – Proleter.

Pr Ana Acan