XS
SM
MD
LG

Zavidni rezultati u Aero klubu Trstenik

Aero klub Trstenik

Među najuspešnijim i najboljim klubovima u Republici Srbiji je i trstenički Aero klub, koji je do sada postigao izuzetne rezultate u okviru aktivnosti i na takmičenjima na državnom nivou. Aerodrom je zahvaljujući upornosti i angažovanju uprave Aero kluba, u potpunosti opremljen signalnim uređajima, što predstavlja jednu od većih kapitalnih investicija.

- Uspeli smo da obezbedimo materijalna sredstva od svojih članova i domaćinskim odnosom i ponašanjem uspeli da kupimo i budemo vlasnici avion ’’Piper 28’’. Ovaj avion prevozi pet putnika tako da Trstenik sve više postaje centar male biznis avijacije. Kriza se i u našem klubu osećala svih ovih godina, trudili smo se na sve moguće načine da je prevaziđemo. U svemu tome imamo veliku podršku Ministarstva odbrane Republike Srbije za sve što radimo.

Ne dugujemo nikome ništa, sve dugove smo izmirili i sada je sve u vlasništvu kluba. Ostvarili smo planove koji su ranije bili zacrtani, ali zbog prisutne krize nisu bili realizovani. Da napomenem na kraju da smo u organizaciji našeg Aero kluba i fondacije ’’Pilot Mihajlo Petrović’’, održali takmičenje u reli letenju Memorijal ’’Pilot Mihajlo Petrović’’. Zahvaljujem se svima ovim putem učesnicima i pobednicima i čestitam im postignute uspehe’’, rekao je Goran Bošković predsednik Aero Kluba Trstenik.