XS
SM
MD
LG

Mile Kovačević članove Skupštine FSRS prijavio FS BiH

Mile Kovačević

Nastavlja se bitka oko fudbalskog saveza Republike srpske. Juče je šest članova Izvršnog odbora podnelo zahteve za vanrednom sednicom sa dnevnim redom u koje se nalazi i zahtev za smenu predsednika Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačevića.

Dok se čeka njegov odgovor na to pismo, fudbalske vode su dodatno uzburkane podnošenjem disciplinske prijave Mile Kovačevića protiv Radike Marića, Dragana Prtvara, Mile Mandića, Branislava Puhalca,  Dragana Jeftića, Boška Lukića, Miodraga Rosića, Tomislava Stajića, Milana Tomanovića, Vase Mijanovića, Milana Vićića, Zdravka Jovanovića, Riste Vojvodića.

On ih je prijavio Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Zbog čega, to ne znaju ni članovi Disciplinske komisije, sa kojima smo kontaktirali.

Rekli su nam da je sednica zakazan za sutra u 14 časova, a materijale detaljne će dobiti tek kada stignu u sedište Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Saznali smo da će Disciplinska komisija tek kada vidi prijavu moći da se izjašnjava. Ukoliko ne budu kompetentni za presuđivanje uslediće odbacivanje prijave, a ako se nađe uporište za validnost prijave ući će se u postupak. U tom slučaju prvo  sledi uzimanje izjava od prijavljenih, pa dalje...

Nećemo da prejudiciramo stvari, ali možemo i mora mo da konstatujemo da FSRS ima svoju Disciplinsku komisiju. Biće zanimljivo videti da li je njoj stigla neka prijava.

Sudeći prema nabrojanim imenima sve su ovo predstavnici FSRS u FS BiH, od delegata, kontrolora. članova raznih komisja FS BiH ...Članovi su i Skupštine FSRS.

Oni su inače i potpisnici zahteva za sazivanje vanre dne Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske

Poziv za sednicu Disciplinske komisije FS BiH