XS
SM
MD
LG

Preminula ćerka Luisa Enrikea

Luis Enrike

Tog 26. marta ove godine samo se naprasno povukao sa priprema španske reprezentacije uoči utakmice s Maltom. Tri mjeseca kasnije, tačno 19. juna, Luis Enrike je objavio da se poptuno povlači sa kormila Crvene furije bez ikakvih preciznijih detalja.

Samo se zahvalio Fudbalskom savezu Španije na razumijevanju, a saradnicima, igračima i medijima za ponašanje u proteklih nekoliko mjeseci.

Zapravo, taj rastanak je bio početak velike borbe Luisa Enrikea za život svog djeteta koji se nažalost ugasio večeras. Mala Šana, devetogodišnja ćerka proslavljenog fudbalera i trenera Barselone, preminula je danas od posljedica raka kostiju.

"Naša ćerka Šana je preminula ovog popodneva u devetoj godini nakon petomjesečne intenzivne borbe sa tumorom. Zahvalni smo svima koji su u proteklom periodu vodili računa o diskreciji i imali razumijevanja za našu borbu. Hvala i ljekarima i sestrama, ali i svim sveštenim licima koji su se molili za nju", stoji u saopštenju koje je Luis Enrike dostavio španskoj javnosti.

Izvor:AntenaM