XS
SM
MD
LG
08.09.2011 Ž. Radivojević

Prijateljska utakmica: Donji Petrovci – Donji Srem 1:6

Protiv lidera Druge sremske lige, pećinački prvoligaš je započeo utakmicu s igračima koji su u proteklom kolu imali „manju minutažu“ , uz nekoliko vrlo talentovanih omladinaca. Solidna ekipa domaćina već u drugom minutu preko Devrnje na najbolji način je kaznila dekoncentrisanost odbrane Donjeg Srema.  Kako se utakmica razvijala, tako su i gosti preuzimali inicijativu i stvarali šansu za šansom (Mrkajić, Ljubojević, Zeljko). Stojanov je lepim golom u 18. minutu poravnao rezultat. Desetak minuta kasnije,  posle centaršuta Zeljka, lopta se odbija od jednog odbrambenog igrača domaćina i na iznenadjenje golmana Tomića ulazi u gol. Ubrzo je su i Donji Petrovci mogli uraditi nešto više, kada je Marjanović divno proigrao Miljkovića, ali mladi Šegavac je bio „na visini zadatka“.  Donji Srem nije popuštao u tempu, te su se  do kraja poluvremena Nikolić i Babić upisali u listu strelaca.  U poslednjih tridesetak minuta u igruz je ušla „prva postava“ Donjeg Srema. I dalje se igralo na polovini domaćina: u 61. minutu nakon sjajnog šuta Josimova, nešto iskosa, lopta je završila u mreži. Isti igrač iz slobodnog udarca pogadja ptrečku gola Delića. Nakon proigravanja Bukorca, Šušnjar u 83. minutu postiže poslednji golo na utakmici. Do kraja zanimljive utakmice u Donjim Petrovcima vidjen je odličan šut Jovanovića (85. minut) pod samu prečku i sjajna intervencija golmana Delića.

Donji Petrovci – Gledalaca: 100. Sudija: Sremac (Ruma). Strelci: Devrnja u 2. minutu za Donje Petrovce, Stojanov u 18. Zeljko u 28. Nikolić u 36. Babić u 40. Josimov u 61. i Šušnjar u 81. minutu za Donji Srem. Žuti karton: Josimov (Donji Srem). Crveni kartoni: N. Oparušić i Popović (Donji Petrovci).

DONJI PETROVCI: Tomić, Sečanski, Zekanović, B. Oparušić, Gašparević, N. Oparušić, Ivković, Marjanović, Devrnja, Miljković, Šaša. Igrali su još: Delić, Nikolić, Ćalić, Bosnić, Popović i Mudrić.
DONJI SREM: Šegavac, Lakićević, Kokinović, Ljubojević, Babić, Košutić, Roknić, Krivošija, Mrkajić, Stojanov, Zeljko. Igrali su još: Starčević, Bukorac, Jovanović, Josimov, Marković, Tošić, Lakić Pešić,  Vukobrat, Čordašić, Šušnjar i Ristov.